Pretraži

Da li ste znali da je ONA rođena sestra našeg poznatog repera? Mnogi je upoređuju sa Mimi Mercedez, a ove detalje iz njenog privatnog života je malo ko znao

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:indodjija_

Mlada reperka Indođija neretko privlači pažnju na društvenim mrežama, a pored toga što je sada aktivna u muzici, ona neretko objavljuje i na Tiktoku razne videe, a jedna stvar je o njoj malo poznata.

Svojim pesmama uspela je da dođe do srca publike i tako stvori bazu svojih obožavalaca koji sa nestrpljenjem iščekuju njene nove projekte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INDODJIJA OFFICIAL (@indodjija_)

Nedavno je bila jedna od gošći u podkastu “Na mapi“ gde je pokazala svoje sposobnosti kada je rep u pitanju zbog čega su je mnogi u komentarima tada uporedili sa Mimi uz reči da je „jedina koja može da joj parira“. Ona se ne pojavljuje toliko često u medijima, te zbog toga javnost nije upoznata sa detaljima iz njenog privatnog života.

Tako je mnogima promakla informacija da je Indođijin rođeni brat reper Coja iz grupe Kurtoazija, sa kojim Indođija ima i zajedničku pesmu “Drugari“.

Coja je otkrio 2020. godine da je pesma nastala tako što su bili oboje inspirisani neuspelim ljubavima, te su odlučili da kao brat i sestra snime zajedničku pesmu i iskažu svoje emocije koje osećaju.

“Pesma je nastala u momentu kada smo Indodjija i ja patili za neuspelim ljubavima i baš zato sam siguran u jačinu emocije koju smo izneli u njoj“, rekao je Coja tada.

Foto:Printscreen/Instagram:indodjija_

Prisetmo se, pre nešto više od dva meseca Indođija je izbacila pesmu “Troši pare“ sa kojom je za kratko vreme uspela da sakupi čak četiri i po miliona pregleda. Ono što nije bilo moguće ne primetiti jeste da je muški vokal u pesmi zapravo Igor Panić poznatiji kao Nucci, a s obzirom da je ona u Generaciji Zed ne bi bilo čudno da ovo bude samo jedna od njenih i Nuccijevih saradnji.

Karijeru je započela 2019. godine kada je izbacila prvu pesmu pod nazivom “GTA“ i tada je ukrstila glas sa reperom Devitom za kog se spekulisalo da su bili zajedno, što je ova mlada reperka jednom prilikom i potvrdila.

  • Devito i ja smo se družili. Neki ne znaju, da smo tada čak bili zajedno i nekako spontano i jako brzo je došlo do toga… jako prosto i prirodno – ispričala je Indođija za “Espreso“.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News