Pretraži

Breskvica doživela neprijatnost na putu ka Crnoj Gori, pa otkrila detalje: „Nemam svoje stvari, jedva smo stigli“ (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:brrrreskvica

Pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica ovog leta, sudeći po objavama na njenom Instagramu, neumorno radi.

Breskvica sa svojim fanovima putem društvenih mreža svakodnevno objavljuje fotografije i snimke sa svojih nastupa, a sada se susrela sa malom nezgodom dok je putovala do mesta gde nastupa, te je podelila sa pratiocima šta joj se dogodilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Naime, Anđela je krenula put Crne Gore, ali kako je otkrila, doživela je neprijatnost i ostala bez kofera u kom se nalazila sva garderoba, ali i šminka.

Tom prilikom Anđela je na svom Instagram storiju otkrila da će uprkos nezgodnoj situaciji ipak nastupiti te večeri u Igalu.

 

Foto:Printscreen/Instagram:brrrreskvica

“S obzirom na to da nemam svoje stvari i da smo jedva stigli u Igalo, večeras me gledate bez šminke i svega što treba za nastup. Ali bitno da napravim dobru žurku“, napisala je Breskvica na Instagramu.

Ovog puta, ona je pokazala da i bez obzira na to što je ostala bez bitnih stvari za nastup će se potruditi da pokaže svoju dobro poznatu energiju publici kao i glas, zbog čega publika i dolazi na njene nastupe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Prisetimo se, Anđela je nedavno na svom Instagram profilu najavila kako ove godine objavljuje svoj prvi studijski album, a pesme će izlaziti jedna po jedna u toku ove godine.

Ona je već počela sa najavom ovog bitnog projekta, a prva pesma sa albuma će vrlo brzo ugledati svetlost dana.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News