Pretraži

Botoks, fileri, usne…: Mlada pevačica iskrenošću iznenadila fanove, pa otkrila koje estetske korekcije je uradila (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:iamttarra

Mlada pevačica Teodora Tara Stojanović na svojim društvenim mrežama neretko deli sa pratiocima detalje iz svog života, a sada je priznala šta je sve od estetskih korekcija radila na sebi.

Tara je pažnju publike privukla kada je učestvovala u jednom muzičkom takmičenju, te je od tada postala veoma popularna zbog svog talenta i urbanog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Stojanovic (@iamttarra)

Njena numera “Tako mi imena“ privukla je veliku pažnju nakon izvedbe Valentine i Lores u drugoj sezoni IDJShow-a kada su svi IDJCoach-evi kao i publika ostali oduševljeni urbanim zvukom ukombinovanim sa tradicionalnim izgledom.

Mlada pevačica nikada nije imala problem da priča o esteteskim intervencijama, a čak je i nekoliko puta demantovala navode o nekim korekcijama koje nije zapravo uradila.

Sada je na svom Instagram storiju objavila svoju fotografiju na kojoj je označila šta je sve tretirala na svom licu, ali i na koji način.

Foto:Printscreen/Instagram:iamttarrra

Kako je Tara pokazala na fotografiji, čeoni deo je tretirala botoksom, dok je usne i jagodice sa hijaluronskim filerima koji izgledaju umereno i lepo.

Ona je jedna od retkih javnih ličnosti koja javno priča o estetskim intervencijama i bez problema deli svoja iskustva i preporuke, dok neki ne žele ni da priznaju da su bilo šta radili na sebi iako je promena i te kako očigledna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News