Pretraži

Bombastična kolaboracija zapalila internet: Nakon Audemarsa, na red je došao i Lamborghini – reper će uskoro predstaviti svoj custom-made automobil?!

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:travisscott

Poznati reper Trevis Skot jednim storijem podgrejao je sumnje da sprema kolaboraciju sa svetski poznatim imenom odnosno Lamborghinjem.

Ovako nešto ne bi bilo nemoguće s obzirom na to da on važi za jednog od najpopularnijih repera trenutno na svetskoj sceni, a saradnje sa velikim imenima mu nisu strane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Poslednja kolaboracija koja se nalazi na njegovoj listi je bila sa Audemars Piguetom, a pre toga Trevis može da se pohvali saradnjom sa Najkijem.

Iako su tačni detalji o partnerstvu još uvek obavijeni misterijom, insajderi iz industrije nagoveštavaju moguću premijeru tokom ove godine. Ova nova avantura uklapa se u već uspostavljenu povezanost između hip-hopa i luksuznih automobila, ali i Trevisovu ljubav prema automobilima.

Ne smemo zaboraviti ikoničan momenat kada je Trevis svog Lamborghini Aventadora “presvukao“ u mat braon boju što je oduševilo ljubitelje automobila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cop o’Clock (@cop_o_clock)

Njegove prethodne kolaboracije bile su obeležene velikim spektaklom i složenim marketinškim strategijama, što postavlja visoka očekivanja za vizuelno impresivnu kampanju koja će nesumnjivo privući pažnju.

Trevis je na svom Instagram storiju objavio fotografiju iz Lamborghinijeve fabrike i baš je tada podgrejao glasine da je možda saradnja na pomolu, a sudeći po komentarima i naslovima na internetu ovo će se definitivno dogoditi.

Foto:Printscreen/Instagram:travisscott

“Mama, uspeo sam“, napisao je Trevis.

Trevis Skot i Lamborghini saradnja se očekuje da bude objavljena kasnije ove godine, a postoje glasine da će reper imati svoju verziju automobila, slično kao što je Virdžil Abloh uradio sa Mercedesom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News