Pretraži

Barbara Bobak doživela neprijatnost na koncertu, pa posala hit na internetu: Pevačica prekinula nastup i zatražila pomoć, a razlog je URNEBESAN (VIDEO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Barbara Bobak doživela je neprijatnost na svom nastupu zbog koje je na pola pesme zastala i zatražila pomoć.

Kako je počela letnja sezona Barbara svakodnevno puni klubove širom regiona, ali i na domaćem terenu. Nakon izbacivanja albuma stekla je još veću popularnost, pa se za njen nastup traži karta više.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Pored toga što je izvanredna pevačica, ona i svojom energijom i jedinstvenim smislom za humor osvaja publiku, te je to još jedan od razloga zašto je mnogi obožavaju.

Iako nastupi uglavnom prolaze bez problema, Barbara je ovog puta doživela malu neprijatnost u toku jednog nastupa zbog čega je postala pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, Barbara je nastupila u Budvi, a u toku njenog pevanja insekt je sleteo na mikrofon zbog čega je ona prestala sa pevanjem i zatražila pomoć.

@barbarabobakmusic BARBARA 1:0 SMRDIBUBA #barbarabobak #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #viral #goviral #music #balkan #tiktok #balkanmusic #barbarizam #srbija #beograd #novisad #foryourpage #xyzbca ♬ original sound – barbarabobakmusic

Ona je dok su fanovi iz publike snimali ponavljala “Ne mogu, ne mogu, imam smrdibubu na mikrofonu“, nakon čega je jedan dečko pritekao u pomoć i sklonio insekta, a zatim je Barbara nastavila sa nastupom.

Pevačica se izvinila publici, a njen potez namsejao je mnoge.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News