Pretraži

“Bajo, baš su ti obrve gas!“ Edita otkrila kako ju je Desingerica rasplakao, pa ispričala detalje njihovog susreta u BOLNICI

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic

Edita Aradinović gostujući u jednom podkastu otkrila da poznaje Desingericu više od 10 godina, pa ispričala anegdotu vezanu za njihovo prijateljstvo.

Desingerica važi za jednog od slobodnijih izvođača na našoj sceni, pa se često nalazio i na meti osuda zbog svog ekscentričnog izgleda, ali i . Da je on takav oduvek bio potvrdila je Edita u “Bunker“ podkastu i ispričala zanimljivu anegdotu kada joj je Despić došao u posetu u bolnici i – počupao obrve!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

– Znam ga, mislim znam za njega, nikad se nismo družili. U nekom periodu života imala sam rupturu ciste i ležala sam u bolnici kad sam bila klinka 19 godina, tako nešto i on je došao sa mojom drugaricom, tada su se družili, da me poseti. Deset dana sam ležala i on je došao da mi iščupa obrve – započela je Edita priču, pa dodala:

  • Isto je bio lud, pričao „bajo“, sve isto. I, pogrešno mi je iščupao obrve pa sam plakala. „Vidi šta si mi uradio, vidi na šta ličim“, a on: „Bajo, baš su ti obrve gas“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Kako je Edita ispričala on je oduvek bio jedinstven i šaljive prirode, pa su njegove čuvene fraze “liče“ i “bajo“ postojale još i pre 10 godina u njegovom rečniku.

Aradinovićeva se prisetila i njihovog susreta od letos kada je primetila da Desingerica ne konzumira alokohol što j uje posebno oduševilo.

– Letos, bila sam na koncertu, došla sam u bekstejdž i što je najjače, setio me se. Izašao je na binu i ja sam videla kako on ne pije! Ne pije alkohol, ja sam mislila da su to droga, alkohol, to „nosi“, tako. Međutim, on je bio sa ženom, pio je vodu i bio potpuno normalan i sve je bilo okej dok nije izašao na scenu, a ja to obožavam jer i ja to imam, tu transformaciju. Oduševila sam se i rekla sam „svaka čast“ – otkrila je ona u “Bunker“ podkastu.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News