Pretraži

„Selimo se na drugi kontinent“: Popularna influenserka i njen suprug šokirali objavom da napuštaju Srbiju, pa otkrili razlog (VIDEO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Poznata bjuti i lajstajl influenserka Adriana Kadar i njen suprug Sava Džehverović podelili su velike vesti koje su bile veliko iznenađenje za sve njihove fanove.

Adriana je na društvenim mrežama postala poznata kao šminkerka, te danas njene bjuti savete samo na Instagramu prati više od 300.000 ljudi. Ipak, ono što je svojevremeno izazivalo puno pažnje jeste veza nje i njenog današnjeg supruga Save Džehverovića.

Naime, razlika između njih je 15 godina, a ono što je izazvalo naročite kontroverze jeste da su se oni upoznali kada je Adriana imala 15 godina, a Sava 30.

Ipak, njihova ljubav je uspela da odoli svim negativnim komentarima, spekulacijama i zlonamernim pričama, te su njih dvoje nedavno proslavili pune 3 godine braka. Par je pre nešto više od godinu dana dobio i devojčicu Doroteu, čije odrastanje njihovi fanovi mogu svakodnevno pratiti na društvenim mrežama.

Sada, Adriana i Sava su objavili vesti da se sele u Dubai. Oni su najpre najavili veliko obaveštenje, a potom je stiglo i iznenađenje u vidu ove vesti.

Oni su porodično pre nekoliko meseci posetili ovu metropolu, a sada su doneli odluku da ovo postane njihov novi dom, te da će Srbiju napustiti već sutra.

„Vreme je da podelimo vest koju krijemo dugo 👇🏻 Nas troje u subotu odlazimo u ne samo drugi grad, ili državu, već na drugi kontinent ✈️ Odlučili smo da poslušamo intuiciju i probamo neki novi život u gradu koji nam je srca osvojio onog trenutka kad smo prvi put sleteli, gradu budućnosti i vizija. Taj grad se zove Dubai 🇦🇪🇦🇪🇦🇪 Napuštamo svoje voljene na jedno vreme sa knedlom u grlu ali sa željom da se ostvarimo i da ih uskoro dočekamo u ovom famoznom gradu ✨ Možda i nije prava odluka, možda se pokajemo i shvatimo da nije mesto za nas ali želim da jednog dana kažem:” Probali smo!” Imamo gde i kome da se vratimo ali život je jedan i vredi probati, makar zbog ovog malog deteta koje tek treba da živi i stvara a za čiju budućnost želimo da se borimo. Bože, neka bude volja Tvoja 🙏🏻“, napisali su oni u zajedničkom saopštenju.

Adriana i Sava su potom snimili i klip za svoj Jutjub kanal u kom su detaljnije objasnili svoju odluku.

„Adriana i ja menjamo mesto stanovanja, to jest ne samo mesto, već i državu, i ne samo državu već i kontinent. To je odluka koju smo doneli početkom godine, negde u januaru, kada smo posetili Ujedinjene Arapske Emirate, grad Dubai. Ta ideja postoji već duže, ali smo se onda uverili da je to to, da je to nešto što treba da probamo“, rekao je Sava na samom početku, na šta se i Adriana nadovezala.

„Tako je, kao što sam rekla neće to sad biti radikalna promena. Ne znam da li se selimo, idemo na neodređeno.“

Foto: Youtube printscreen/Adriana Kadar

Sava je potom detaljnije objasnio njihovu odluku, pa otkrio koliko planiraju da ostanu u Dubaiju za prvo vreme i „isprobaju“ život tamo.

„Krećemo na taj put. Adriana i ja, i Dorotea naravno, ćemo od 29. septembra živeti u Dubaiju na neodređeno. Za početak da vidimo pošto smo tri puta bili kao turisti i još uvek ne možemo sa sigurnošću da kažemo da je to to. Prosto želimo da vidimo da li ćemo se uklopiti, da li će to biti odgovarajući grad za Doroteu. Dali smo sebi fore godinu, godinu i po da vidimo da li je to to, ali još jedna bitna stvar je da sam ja u međuvremenu dobio i posao u Dubaiju.“

Influenserka je potom otkrila da će svakodnevno nakon preseljenja deliti kako izgleda, ali i koliko zapravo košta život u ovoj zemlji, te da će biti potpuno transparentni i detaljnije pričati o svemu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News