Pretraži

Zeleni makeup je novi trend u 2022.

Life
0
Photo: Pixabay.com

Prisetimo se samo „colour blockinga“ od pre nekoliko godina i koliko dugo je živeo. Očekuje se da će sličan dugovečni staž doživeti i najnoviji mejkap trend- zelena boja, piše LepotaiZdravlje.

Zeleni mejkap

Zelena se pojavila i kao odgovor na trenutno stanje u svetu kad je očuvanje okoline u pitanju, a brendovi su se počeli sve više okretati eko proizvodnji i razmišljati o tome kako mogu sačuvati sjet i uključiti ljude u tu borbu. S ambalaže, zeleni pokret prebacio se na odeću, a s odeće i modnih dodataka i u bjuti svet. Ono što je svakako odlično kod zelene je to da bez obzira na ton kože, budući da je neutralna boja, sigurno možemo pronaći nijansu za sebe koja će naglasiti ono što želimo.Botega Veneta bila je jedan od prvih brendova u prošloj godini po čijoj smo reviji mogli pretpostaviti da će zelena svoju punu snagu tek dobiti. Uostalom, svakako je u trendu je nostalgija za 80-ima i 90-ima, u kojima su boje dominirale, a posebno kad je šminka u pitanju. Ali, ako još uvek imate problem kako se našminkati koristeći zelenu boju, bez brige, ne morate je koristiti samo kao senku za oči. Dok se ne naučite rukovati bojom, možete koristiti ajlajner u zelenoj boji ili jednostavno manikur, koja će biti dovoljan za početak.

Do tada, možete naučiti da ako imate smeđe oči, nabolje je posegbuti za maslinastim ili zlatnim tonovima zelene, dok za plave oči bolje pristaju tamniji tonovi. Problem možete imati s biranjem nijanse za zelene oči, ali ako su vam oči svetlije – idite na tamniju maslinastu, a ako su tamnije, izaberite  izraženiju zelenu boju.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life