Pretraži

ZAPRAVO TELOHRANITELJ: Sia se prisetila kako je sprečila Medi da uđe u avion sa Harvijem Vajnstajnom

Life
0
Screenshot: Youtube/ taratata

Sia je objasnila kako igra zaštitnu ulogu u životu Medi Zigler nakon što je prerasla u solo zvezdu. Kada je u pitanju Medi, Sia je zapravo telohranitelj.U intervjuu u emisiji Zak Sang Šou, voditelj se osvrnuo na njenu vezu sa Medi Zegler, rijaliti zvezdu programa ,,Dance Moms",  koja je stekla veću solo slavu sa 11 godina nakon što je 2014. godine glumila u Siinom muzičkom spotu "Luster".

Tokom godina – i mnogih muzičkih spotova zajedno – pevačica je postala mentor, prijatelj i zaštitna roditeljska figura sada već multitalentovanoj tinejdžerki.

"Čim sam upoznala Medi, osetila sam ekstremnu želju da je zaštitim i mislim da je to deo mog sopstvenog izlečenja", rekla je Sia tokom intervjua. „Osećao sam ekstremnu želju da je zaštitim, a ipak je ironija u tome što nisam želela da budem slavna i bacila sam to dete u središte pozornosti, a ona će mi reći:„ Ne budi blesava – već sam bila poznata i hteo sam da budem poznata. "

Sia je nastavila, "A ja kažem:" I znaš da se može prestati u bilo kojem trenutku? Ako želiš da prestane, mogu učiniti da prestane. Možeš se ponovo vratiti kao normalna osoba. "

 Međutim, rekla je: ,,Ne, ja jednostavno volim da nastupam. Volim ples i volim da se toliko ponašam ", pa sam pomislila kako je to dobar način da je čuvam, samo nastavite da pravite projekte za nju i samim tim većinu vremena kada radimo zajedno. " Zegler će biti zvezda u Sijevom nadolazećem filmu, Muzika.
Kao primer svojih zaštitnih akcija, Sia se prisetila: „Odgovarala sam je od aviona na koji ju je pokušao navesti Harvi Vajnstin“.

"Kad ju je pozvao, rekla sam Medinoj mami Melisi, upravo ovo: 'Molim te, nemoj, ne radi to, ne radi to, ne radi to." Vesti su došle do Zeglerove za komentar. Vajnstin, koji se suočio sa brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje od mnogih optuživača, trenutno služi zatvornu kaznu od 23 godine. "Znam da je bilo vremena u kojima je moj uvid zaista promenio, kao da je čuvao nju", rekla je Sia.

Opisujući sebe "poput telohranitelja" kada je Zegler okolo, Sia je rekla: "Samo pokušavam da pomognem vodiču." 
Sia je takođe primetila da oseća „užasnu sramotu“ zbog „bacanja“ Ziglerove u središte pozornosti.

"Tada nisam bila svesna. Nisam imala pojma da je" Luster "bio toliko popularan. Jednostavno nisam imala pojma da će ona reksplodirati i biti ovaj poznati mali tinejdžer", objasnila je.

"Ali preuzeo sam odgovornost za to u onoj meri u kojoj joj pružam sigurnost … To je ono što najviše mogu da učinim i zbog čega sam uvek tu, ako želi da plače ili ima loš dan ili ima pitanja o životu – zbog toga sam ovde. "

Tagovi

SIA

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life