Pretraži

,,VOLIM GA NAJVIŠE NA SVETU“: Milica Dabović u suzama govorila o svom sinu

Life
0
Photo: IDJTV
  • Hvala Bogu pa sam ja progovorila relativno brzo, jer nisam mogla više da trpim. Meni je život bio isuviše lep što se tiče profesionalne strane. Mislila sam da će stvari promeniti, da će osoba koju volim da se promeni i da bude sve kao što sam sanjala, razmišljala i želela. Sve je to palo u vodu – počela je priču Milica i prisetila se perioda kada je bila žrtva nasilja.

  • Ja sam počela da dobijem batine kada je on osetio moj novac, ali žena svašta trpi u životu.

Iako nije imala veliku podršku, odlučila je da slučaj prijavi policiji, ali sada više ne želi da se osvrće na taj period.

  • Ja 30 godina u košarci kao pala sa Marsa otišla sam u policiju i rekla da više ne mogu da trpim, zamalo me nije udavio, grizao mi je glavu, ruke, stiskao i sve ostalo. Mene koju možeš mlatiti svaki dan i neće izaći modrica jer moje telo je takvo, jako, zdravo i nema toga, ne postoji. Taj težak period je iza mene, ali ja sve sve manje osvrćem na njega. Suviše je lep život da bih razmišljala o mojim bivšim partnerima i najvećim promašajima u životu – rekla je ona našoj novinarki Nini Stamenović.


Milica je istakla je da je imala podršku porodice, ali da sa njima nije puno razgovarala. U to vreme bila je u jeku popularnosti i bilo ju je sramota da o tome govori.

  • Nisam razgovarala sa mojom porodicom nažalost. Sestra je nekoliko puta rekla: "Samo reci." Ja sam u sramoti ćutala. Nije mi bilo svejedno da ja Milica Dabović koja sam bila možda jedna od najpopularnijih ličnosti dovedem sebe u situaciju da kažem: "Spasi me, ja ovo više ne mogu da trpim" – objasnila je.

Dabovićeva ne krije da je boli da priča o ocu svog deteta, jer prema njenim rečima on to ne zaslužuje. Košarkašica nije mogla da zadrži suze dok je govorila koliko voli svog sina.

  • Okrenula sam se budućnosti, zaboravila sam sve i ostavila sve iza sebe. Mnogo me to boli, pogotovo priča o ocu svog deteta, jer kada neko ne zaslužuje to dete a to dete je predivno, svi ga vole. On je jedan pametan dečko, koji ima tri godine i priča engleski, koji broji abecedu. To je moj sin, ja ga volim najviše na svetu. Kad mi je najteže ja se isplačem i govore mi da suze čiste dušu. Ja zato mislim da je moja čista zato što sam milion puta plakala u životu. Koliko sam trenirala, toliko sam plakala – izjavila je ona za IDJTV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life