Pretraži

VAMPIRSKA KOŽA JE NOVI TREND NA TIKTOK-U: Evo kako da postignete ovaj look

Life
0
Photo: Pixabay/16198233

Trend #vampireskin dugujemo TikTok influenserima. Oni su efekat kože koja se presijava stvarali na najrazličitije načine, a pre svega mešanjem podloga, hajlajtera i svetlucavih senki.Vampirska koža: Svetlucava šminka korak po korak

Korak 1 – priprema kože

Pripremite kožu hidratantnim kremama. Kako je ne biste preopteretili i kako biste ujednačili teksturu, koristite proizvode na bazi gela i pustite ih da se dobro upiju. Zatim nanesite hidratantnu bazu za šminku. Možete odmah naneti prajmer sa reflektujućim česticama koje će pomoći da se ujednači ton kože. Ovo je važno, jer obilje hajlajtera koji ćete naneti u sledećim koracima može da naglasi nesavršenosti kože, piše Lepotaizdravlje.rs.

Korak 2 -hajlajter

Proizvode ćete mešati na posebnoj paleti ili, ako niste sigurni kakav efekat mogu da daju – na zadnjem delu ruke (to će ujedno biti i test tona). Izaberite laganu podlogu, lagani puder ili toniranu kremu za prirodniji izgled. Dodajte mu tečni hajlajter i mokrim sunđerom umešajte, a onda nanesite na lice. Ako ono dovoljno svetluca – ovde možete da zastanete.

@seyda

Vampire Skin✨🧛🏻‍♀️ inspo by @imonaugust
♬ Supermassive Black Hole (Twilight Soundtrack Version) – Muse

Korak 3 – još sjaja

Za još jači sjaj uzmite senku ili hajlajter sa velikim šljokicama, malo ih ostružite i pahuljastom četkicom ili prstima nanesite dobijene mrvice na lice. Na istaknute delove lica, jagodice i čelo, možete dodati još šljokica.

Korak 4 – sprej

Ako ne volite velike šljokice, koristite sprej za fiksiranje šljokica i fine šljokice u prahu. Ovo je odlična tehnika za sve sa neravnom kožom ili proširenim porama, jer velike šljokice naglašavaju njihove nesavršenosti.

Korak 5 – sjaj za telo

Za odličnu završnicu potreban vam je sjaj za telo. Možete ga naneti na ramena i ključne kosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life