Pretraži

TVINFLUENSERI: Novi Instagram trend ne može svako da isprati (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/thebaduratwins

Tvinfluenseri su novi trend koji je zahvatio društvene mreže, a reč je o blizancima koji odlučuju da se zajedničnim snagama bace u biznis i postaju influenseri.

——————– Sponsored ——————–

Naime, jedan stručnjak za brendove je otkrio kako su "tvinfluenseri" sve popularniji, a često privlače dvostruku publiku, ali i zaradu. Takođe, postaju omiljeni mnogim brendovima zbog svoje jedinstvene sposobnosti fasciniranja pratilaca.Laura i Klaudia Badura iz Londona, koji su počele da se bave manekenstvom od malih nogu, nedavno su se pojavile u Plejboju, a na Instagramu broje preko 225.000 pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Same but different 👯‍♀️ #twins

A post shared by ᴋʟᴀᴜᴅɪᴀ & ʟᴀᴜʀᴀ ʙᴀᴅᴜʀᴀ (@thebaduratwins) on Aug 14, 2019 at 5:37am PDT

Ovaj trend su prihvatile i mame, pa je tako jedna proslavila svoje ćerke – Avu Mari i Leu Roze Klement, čiji profil prati čak 1,4 miliona ljudi.

Tvinfluenseri su često i muškarci pa tako devetnaestogodišnji Itan i Grejson Dolan iz Nju Džerziju imaju 4,7 miliona pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

City with the brizzo

A post shared by ɢʀᴀʏsᴏɴ ᴅᴏʟᴀɴ (@graysondolan) on May 22, 2019 at 3:13pm PDT

– Ljudi su oduvijek bili fascinirani blizancima, a porodični element njihovog brenda je deo njihove privlačnosti. Iz perspektive brenda postoji posebna vrednost u radu s dvojnicima – posebno blizancima, jer postoji jedinstvena kreativnost koja se može istražiti kada je reč o prezentaciji proizvoda – kaže stručnjak za digitalni marketing Hana Ketlin.

  • Njihov lični odnos će zasijati kroz njihov sadržaj, stvarajući mnogo zanimljiviju priču; onu koja publici nudi dve perspektive i varijacije u načinu na koji je proizvod predstavljen. Volimo da vidimo ličnost ljudi, a blizanci svojim pratiocima nude dve perspektive koje jedna osoba jednostavno ne može da pruži.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life