Pretraži

TRIK ZA BUJNE LOKNE: Napravi svoju omiljenu frizuru bez toplote i za samo 5 minuta

Life
0
Pixabay

S obzirom na to da nam je leto stiglo, sigurno ne želiš da provodiš puno vremena pored aparata koji greju. A svi znamo koliko kovrdžanje kose može oduzeti vremena, pogotovo ako imaš dugu i gustu kosu.Najbolje rešenje je kovrdžanje kose tokom noći uz pomoć neke od tehnika koje ne uključuju korišćenje aparata za stilizovanje kose.

Ukoliko se odlučiš za neku od bezbroj metoda koje se primenjuju u toku noći i bez toplote već ujutru ćeš za samo par minuta imati spremnu frizuru

Ipak, nekada zaboravimo ili smo jednostavno previše umorni da uveče navijamo kosu oko čarapa, a nekome to može smetati u snu. Zato ti donosimo jednu viralnu alternativu, uz pomoć koje ćeš imati gotovu frizuru za 5 do 10 minuta.

Međutim, za ovu metodu će ti biti potreban figaro. Neophodno je da pre uvijanja zavežeš rep, a potom figarom uvijaš taj rep. Kada završiš sa tim skineš gumicu i imaš gotovu frizuru. 

@gjuanita always using my lazy girl hair trick >>> #hairtok #hairtutorial ♬ Originalton – darkvidez

Vreme koje ti je potrebno za ovu frizuru zavisi od gustine tvoje kose, ali ova metoda će ti svakako oduzeti manje vreme nego kada bi kovrdžala kosu dok je raspuštena. Jedini minus ovog kovrdžanja je što ti lokne neće biti od vrha temena. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life