Pretraži

TOP 4: Ovi make up trendovi biće apsolutni hit u 2022.

Life
0
Photo: Pixabay.com

Cilj je da oni upotpune našu prirodnu lepotu, a ne da u potpunosti tranformišu izgled. U poslednje dve godine se susrećemo sa trendom minimalizma na svim poljima, a to je važilo i za šminku. Sledeće godine nam se ponovo vraćaju rumenila, sjajevi za usne, senke u bojama, piše mogujatosama.rs.2u1 proizvodi

Godina koja je pred nama donosi nove trendove na svim poljima, posebno kada je u pitanju makeup. Skinimalizam i dalje ostaje prisutan, a reč je o trendu koji ima za cilj da pruži besprekora izgled, bez upotrebe previše proizvoda. Umesto tri proizvoda, treba izabrati jedan kvalitetan. Na policama omiljenih drogerija ćete sve više viđati pudere, odnosno podlogu koja u sebi ima hidratantnu kremu ili aktivne sastojke koji pomažu pri hidrataciji lica. I bez obzira na te sastojke, podloga će imati jaku pokrivnu moć, tako da će sama po sebi postati 2u1 proizvod koji štiti lice i pokriva nesavršenosti.

Pune, senzualne usne

Pune usne su već nekoliko godina u fokusu, pa dame širom sveta biraju hijaluronske filere kako bi naglasile lepotu svojih usana. Šminkeri kažu da se sličan efekat može postići uz pomoć šminke. Dovoljno je da izaberete željenu nijansu karmina, a zatim da pronađete olovku za usne u tamnijom boji. Kada oblikujete usne i stavite karmin, nanesite sjaj za usne, koji čini da usne izgledaju punije i zavodljivije. Tokom hladnih meseci, koristite sjajeve koji imaju u sebi zaštitu i omogućavaju da vaše usne ostanu hidrirane. 

Photo: Pixabay.com

Photo: Pixabay.com

Prirodni izgled je u modi

Šminkeri kažu da će tokom 2022. godine glavni trend biti isticanje prirodne lepote i sjaja kože. Tada dolazimo do zaključka da će nega biti važnija od samog makeup izdanja. Da biste sebi omogućuli najbolju negu u skladu kože, savetujemo da koristite kvalitne proizvode koji imaju efekat! Ako imate problematično lice ili se borite sa flekama, ožiljcima, aknama ili borama, najbolje je da se konsultujete sa svojim dermatologom pre nego što nabavite nove proizvode. Savremeni tretmani će vam takođe pomoći da brinete bolje o svom licu i da predupredite najčešće probleme na koži.

Eksperimentisanje sa bojama

Neke boje smo nepravedno zanemarili, pa se one vraćaju na velika vrata. Šminkeri kažu da će zlatna senka biti najpopularnija, a više nije namenjena samo za noćne izlaske i svečane prile, već ćete je viđati na licima žena i prilikom dnevnih događaja, čak i poslovnih sastanaka. Zlatna je elegantna i doprinosi da blistamo! Takođe, rumenila će zauzeti važan aspekt u svakodnevnici, a najpopularnija će biti bledo ljubičasta i bledo narandžasta. 

Photo: Pixabay.com

Photo: Pixabay.com

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life