Pretraži

TADA BUDEM JOŠ BESNIJA: Aleksandra Prijović progovorila o svađama sa Filipom (VIDEO)

Life
0
Screenshot: Youtube/ IDJTV

Aleksandra je nedavno izbacila novu pesmu ,,Legitimno" koja je u rekordnom roku pobrala simpatije i našla se na samom vrhu Youtube trendinga.Pevačica je progovorila i na temu odnosa sa Lepom Brenom, koji su mediji predstavili kao izuzetno narušen.

– To su napravili mediji, koji će sve da urade da bi se prodale novine. Ja sam demantovala puno puta, onda sam i prestala da demntujem. Jer nas dve zaista nikada nismo imale neku lošu situaciju i neku svađu. Odlično se slažemo. Brena je prvo veliki čovek, profesionalac, a ovako privatno je jedna zaista normalna žena, posvećena svojoj porodici – izjavila je Aleksandra.

S obzirom na to da je sin kojeg ima sa Filipom prvenac i njemiu i njoj, bio im je potreban period adaptiranja, a kako on kaže, i njihov odnos se promenio zbog toga.

– Jeste istina da se to promenilo. Da više nije to kao pre. Prvo, zbog tog ustajanja, ne možemo da se posvetimo jedno drugom jer spavamo po ceo dan. Pa nas je jedno vreme budio stalno, ali to se prevaziđe – rekla je pevačica i dodala:

– Filip je mnogo miran, i on kada sam ja nervozna smiruje situaciju. prosto je takav, a ja sam drugačija, pa onda ne može ni da dođe do nekih problema, jer ja kada hoću nešto da prigovorim, on ne ulazi u raspravu sa mnom. Kada hoću da se svađam, on me iskulira i ja onda budem još besnija, tako da se uglavnom posvađam sama sa sobom. Generalno nismo imali neke svađe, on je taj koji smiruje situaciju i priča na lep način, za razliku od mene – rekla je Aleksandra. 

Šta je još Aleksandra pričala, možete pogledati u novom izdanju IDJHOT emisije, koja se od ove sezone emituje petkom od 18h, a YouTube premijera ide ponedeljkom u 12h. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life