Pretraži

,,SVE JE IŠLO POSTEPENO“: Evo kako je Aleksandar Sanja Ilić govorio o svojoj velikoj ljubavi Zlati Petković

Life
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

 Glavni krivac za njihovu veliku ljubav je dečija predstava na kojoj su se rodile prve simpatije između ova dva velika umetnika.

– Mi smo se znali jer sam ja sarađivao sa njenim bratom Dejanom Petkovićem i tako smo se znali dok jednom nismo uradili dečiju Novu godinu. Tu smo se zbližili i to je bilo to – priznao je on ranije.

– Ona je tada sve završila što se tiče lepote, ja sam nekako došao na gotovo. Iskreno kada se stvari dešavaju same od sebe, onda mislim da je sve to mnogo lakše, a kada ti treba nešto mnogo da se trudiš, ubijaš i previjaš, onda je to jako teško. Ovo je slađe i lepše zato što nekako sve ide lagano i eto tako je bilo 30 godina. Uvek postaje drugačije prvo kad upoznaješ srodnu dušu, pa krenete da živite zajedno, pa onda kad se rodi dete. Nekako je sve bilo postepeno i ništa nije bilo naglo, što je dobro. Ako nešto naglo dođe, tako i ode. Prezadovoljan sam kako je sve bilo – ispričao je kompozitor.Sanja Ilić je sa svojom porodicom provodio vreme najčešće u porodičnoj kući na Kosmaju. Ova planina za njih ima posebnu vrednost i energiju o kojoj je Sanja rado govorio. 

– Moj sin i ja imamo staru porodičnu kuću, ali nije baš stara porodična. Moj otac je na Kosmaju radio na imanju mog pradede, čuvenog narodnog poslanika Alekse Žujovića. On je uradio kuću koja je tako solidna, ništa specijalno, ali mi smo rešili da je potpuno renoviramo, da napravimo bazen, da zasadimo cveće, da stavimo ogradu i kapiju i tako dalje. I to sad liči na jednu lepu atmosferu. Za poslednjih šest meseci ja sam malo-malo, pa gore. Sednem u auto, do Kosmaja 25 minuta, pola sata, auto-putem najveći deo. Slobodno vreme provodim na Kosmaju u jednom selu. Imam seljake koji gaje koze, pa imam koziji sir, imam seljake koji gaje organske jagode i raznorazno voće, neki fini hleb i beli sir, domaća jaja. Svega ima u izobilju, ali nešto što je najvažnije to je da taj deo, gde je to naše imanje, ima neku čudnu energiju koju je spoznala još moja baka i majka, koje su stalno išle na Kosmaj. Onda sam shvatio, pet dana odem tamo i dođeš pet godina mlađi. 

IDJ duguje ogromnu zahvalnost velikanu Sanji Iliću zbog muzičke podrške. Od same ideje stvaranja IDJ-a bio je prijatelj naše kuće i velika potpora.

  • Prva asocijacija mi je Andrej i ja pre tri godine na plaži i on razgovara sa Đoletom telefonom i kao: "Stvarno, hajde!" Oni tako stalno razgovaraju, već su radili svoju IDJ produkciju, a ja vičem: "Seci, seci, roming." On kaže: "Saki, televiziju otvaramo" – govorio je Sanja o IDJTV-u.

U novom specijalnom izdanju emisije "IDJHOT", koja se emitovala u petak u 20 sati na IDJTV-u, imali ste priliku da saznate detalje iz Ilićevog života i karijere. Ukoliko ste propustili našu emisiju na IDJTV-u, moći ćete da je pogledate na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u 12 sati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life