Pretraži

SVE ČIME NISAM ZADOVOLJNA MOGU DA REŠIM: Marina Visković progovorila o ženskoj lepoti i nezadovoljstvu svojim izgledom (FOTO)

Life
0
Photo:YouTube/IDJVideos.tv
  • Lepa je svaka žena osim one koja misli da to nije i one koja misli da to jeste – rekao je Jovan Dučić.

Marina je istakla da nije saglasna sa njim, pa objasnila fanovima zbog čega.  • Sigurna sam da je većina žena odrasla u verovanju da je posebna i lepa nadajući se da će neki “princ” to prepoznati u njoj i ceniti. Nažalost, život ponekad bude surov i dozvoli dušama da ih razni pogrešni prinčevi i pajaci ubede u suprotno nabijajući im razne komplekse i nesigurnosti, što je meni lično bilo nemoguće da se desi, jer i da sto života imam, uvek bih birala svoje telo jer smatram da sve sa čime lično ja nisam zadovoljna mogu da rešim treningom i tretmanima. Sigurna sam da svaka od nas kada uzme ogledalo u ruke treba da odbaci sve predrasude, nametnute ideale i prepozna ono što je jedinstveno i samo nju krasi i iz toga izvuče najlepšu emociju i iskoristi to. Takođe razumem i pozdravljam bilo kakvu potrebu da promenimo nešto ukoliko će nas to učiniti zadovoljnijim. Imamo jedan život i treba da uradimo sve stvari koje će učiniti da se osećamo bolje i lepše i da udovoljimo sebi u svakom smislu. Nisam se na prvu složila sa njim jer smatram da ne smemo da dozvolimo da budemo surove prema sebi. Svaka žena jeste lepa na neki svoj način. Nikada ne smemo da izgubimo veru, jer u koga da verujemo i kome ako ne sebi?! Samo sebe imamo. Veliki sam ljubitelj autosugestije. Nekada sam je i zapostavila, ali zato sam i osetila da kada vi verujete, veruju i drugi. Na drugu sam se složila, jer je lepota, kao i ukus relativna stvar. Postoje žene koje misle, žive i veruju, ali opet nisu po nečijem ukusu – navela je ona, pa zaključila:

  • Poenta priče je da ne nalazite sebi stalno mane, da se fokusirate na svoje najjače adute, da ne budete surove prema sebi i da prihvatite sve što vam se ne dopada bez očajanja. Poradite pre svega na svojoj unutrašnjoj lepoti (opširna je tema, o tome ću drugi put, takođe jedna od omiljenih) da ukrasite osmehom svaki odraz u ogledalu ,ne dozvolite da vaše mane vladaju vama, već vi vladajte njima i taj koji vam poveruje je zaista zaslužio da bude u vašem društvu. Lepa žena je jedino zadovoljna žena, a zadovoljstvo uvek polazi od nas samih, ne od muškarca, uspeha na poslu itd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Lepa je svaka zena osim one koja misli da to nije i one koja misli da to jeste” rekao je Jovan Ducic,na prvu se ne bih slozila sa njim jer sam sigurna da je vecina zena odrasla u verovanju da je posebna i lepa nadajuci se da ce neki “princ” to prepoznati u njoj i ceniti,nazalost zivot ponekad bude surov i dozvoli dusama da ih razni pogresni pricevi i pajaci ubede u suprotno nabijajuci im razne komplekse i nesigurnosti,sto je meni licno bilo ne moguce da se desi jer i da sto zivota imam uvek bi birala svoje telo jer smatram da sve sa cime licno JA nisam zadovoljna mogu da resim treningom i tretmanima,a sigurna sam da svaka od nas kada uzme ogledalo u ruke treba da odbaci sve predrasude,nametnute ideale i prepozna ono sto je jedinstveno i samo nju krasi i iz toga izvuce najlepsu emociju i iskoristi to,takodje razumem i pozdravljam bilo kakvu potrebu da promenimo nesto ukoliko ce nas to uciniti zadovoljnijim,imamo jedan zivot i trebamo da uradimo sve stvari koje ce uciniti da se osecamo bolje i lepse i da udovoljimo sebi u svakom smislu. Nisam se na prvu slozila sa njim jer smatram da ne smemo da dozvolimo da budemo surove prema sebi,svaka zena jeste lepa na neki svoj nacin nikada ne smemo da izgubimo veru jer u koga da verujemo i kome ako ne sebi?!Samo sebe imamo. Veliki sam ljubitelj autosugestije nekada sam je i zapostavila ali zato sam i osetila da kada vi verujete,veruju i drugi.. Na drugu sam se slozila jer je lepota kao i ukus relativna stvar postoje zene koje misle,zive i veruju ali opet nisu po necijem ukusu. Poenta price je da ne nalazite sebi stalno mane,da se fokusirate na svoje najjace adute,da ne budete surove prema sebi i da prihvatite sve sto vam se ne dopada bez ocajanja,poradite pre svega na svojoj unutrasnjoj lepoti (opsirna je tema o tome cu drugi put,takodje jedna od omiljenih) da ukrasite osmehom svaki odraz u ogledalu,ne dozvolite da vase mane vladaju vama vec vi vladajte njima i taj koji vam poveruje je zaista zasluzio da bude u vasem drustvu. Lepa zena je jedino zadovoljna zena a zasovoljstvo uvek polazi od nas samih ne od muskarca,uspeha na poslu i td..Hvala dragoj @dr_kristina_davidovic koja je ukrasila moje i mnoga druga ogledala.❤️

A post shared by Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official) on Jul 31, 2020 at 3:11am PDT

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life