Pretraži

STILIZOVANJE KOSE VIKLERIMA: Trend koji je zaludeo društvene mreže

Life
0
Photo: Flickr/sara saeidi

Kada se radi o frizurama i stilizovanju kose, svaka od nas je sigurno pokušala sve kako bi joj kosa bila bujna i lepo oblikovana.Upotreba pegle, figara i raznih presa je zamarajuće i oštećuje našu kosu. Zato smo u poslednje vreme svedoci povratka raznih metoda retro oblikovanja kose bez mnogo muke i što je najvažnije – bez toplote.

Jedna od metoda koja je oduševila mnoge influenserke i brojne korisnike društvenih mreža jeste oblikovanje kose viklerima.

Na TikToku brojne devojke pokazuju svoj način stilizovanja kose uz pomoć viklera. Ova zaboravljena tehnika vratila se na velika vrata i apsolutni je hit zbog efikasnog i jednostavnog rešenja koje pruža za vašu frizuru. Najveći amateri se mogu poslužiti ovom metodom, a frizura puna volumena potrajaće danima.

Ipak, ako ste se do sada oprobali u pravljenju ove frizure, a nije vam baš išlo, možda je došlo do greške u samom procesu. Naime, potrebno je da kosa bude u potpunosti suva, a vikleri je najbolje staviti odmah po sušenju kose fenom, dok je ona još vruća.

@oliviadaytonn #velcrorollers #dysomairwrap #blowout #hairrollers #takeoutmyrollerswithme #blowouthair #hairroller #velcrorollerstutorial #hairhowto #90saesthetic ♬ Originalton – ᥫ᭡

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life