Pretraži

SAMO TRAŽI POŠTENO SUĐENJE? Tim Anđeline Džoli uzvratio Bred Pitu na optužbe oko starateljstva

Life
0
Screenshot: Youtube/ Today

Nakon što je poznata glumica zatražila odlaganje suđenja jer je saznala da je sudija privatno prijatelj njenog bivšeg muža, Breda Pita, nekada najveći holivudski zavodnik optužio je svoju bivšu suprugu Anđelinu Džoli da je namerno odložila odluku suda o starateljstvu nad njihovo šestoro dece.   • Sve što moj klijent traži jeste pošteno suđenje zasnovano na činjenicama, bez posebne privilegije za jednu stranku. Jedini uslov zahvaljujući kojem stranke mogu da veruju suđenju je da obezbede transparentnost i nepristrasnost za sve učesnike- izjavila je Samanta, Anđelinina advokatica.

Bredov tim ima jasno formiran stav kada je u pitanju ovaj Anđelinin postupak, a advokati popularnog glumca su čin njegove bivše supruge okarakterisali kao slabo prikriven pokušaj odlaganja razmatranja veoma duge odluke o starateljstvu. Po njihovom mišljenju, Džolijeva se boji da presuda možda ne bude donesena u njenu korist.

Ipak, sudski spor ne sprečava popularne glumce da popravljaju odnose nakon teškog razvoda. Bred je često primećivan u Anđelininoj kući, gde provodi vreme sa svojim naslednicima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life