Pretraži

RAZMIŠLJATE O TETOVIRANJU? Ovo su savršena mesta na telu za male tetovaže

Life
0
Photo: Pixabay

Ukoliko se trenutno nalaziš u ovim slatkim mukama, imamo nekoliko predloga za tebe. U pitanju su neobična i suptilna mesta, na kojima će manja tetovaža ženstveno i atraktivno izgledati, i nećeš se pokajati ukoliko se odlučiš za neko od njih. A kada jednom uradiš tetovažu, videćeš, vraćaćeš se iznova ovom tekstu i mislima gde sada da uradiš sledeću, prenosi Wannabemagazine.

Na rebrima

Rebra su poznato mesto za tetovažu, za koje se žene često odlučuju, i to sa razlogom. Iako je ovo osetljivo mesto na koži, izdržaćete blagu količinu bola, verujte nam – a rezultat će biti izuzetan. Tetovaža na rebrima izgleda nežno, ali i sexy, nije vidljiva u svakoj situaciji, a onda kada odlučite da je pokažete – izgledaće posebno. Zaista, sa ovim mestom jednostavno ne možete pogrešiti.

Iznad zgloba, na ruci

Ukoliko vam je dosta tetovaža na nadlakticama i klasičnim tattoo mestima, razmislite o mestu iznad zgloba, na spoljnoj strani ruke. Ovo mesto je savršeno za male, ali izdužene tetovaže, kao što su cvet ili pero, ili neki apstraktni oblik, koje će dobro pratiti liniju vaše ruke. Tetovaže na ovom mestu deluju neobično i nežno, a pokazaće vašu mističnu stranu svaki put kada podvrnete rukave.

Photo: Pixabay.com

Photo: Pixabay.com

Od ključne kosti ka ramenu

Ovo je jedno od najženstvenijih mesta na kojima možete uraditi tetovažu. Iako vam možda isprva ne bi palo na pamet jer je ovo mesto koje će u letnjim mestima često biti otkriveno, bez brige, tetovaža na njemu uvek dobro izgleda, naročito ako je manjih dimenzija. Takođe je preporučljivo da tetovaža na ovom mestu bude mekih linija, i od ključne kosti se kreće ka ramenu. Čak se, ako ste za izazov, možete odlučiti za veću tetovažu koja će vam obuhvatiti rame ili preći blago i na leđa.

Kod zgloba iznad stopala

Ako više volite da vam gornji deo tela ostane “čist” i neistetoviran, mesto koje je možda savršeno za vas je ono oko zgloba, iznad stopala. Tetovaža na ovom mestu može da vam se uvija oko zglobne kosti ili jednostavno ide pored nje, a za koji god motiv da se odlučite – nećete pogrešiti. Suptilni cvetovi koji prate liniju noge takođe će dobro izgledati na ovom mestu, a ako biste dodatno eksperimentisali, ovo je idealno mesto za matching tetovaže sa partnerom ili najboljom drugaricom.

Kod uveta/na uvetu

Ukoliko ste ljubitelji izuzetno malih tetovaža, možda vam nije palo na pamet da je uvo idealno mesto za neku od njih. Predeo iza uveta i ka vratu bio je izuzetno popularan neko vreme, a sada je popularno istetovirati male simbole direktno na uvetu ili ispred njega, u blizini lica. Možete čak i napraviti kombinaciju nekoliko tetovaža na svim ovim mestima, pogotovo ako su tematski povezane.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life