Pretraži

PROVERITE DOBRO OVIH 6 KORAKA: Evo gde grešite u odabiru i nanošenju pudera

Life
0
Photo: Pixabay/JerzyGorecki

Odabir dobrog pudera je od velikog značaja za ceo vaš izgled.Ako puder ne izgleda dobro na licu, onda šta god da stavite od šminke neće opravdati očekivanja i samo će pogoršati situaciju.

Svi mi želimo da se šminkamo, a da istovremeno izgledamo prirodno, što je malo nemoguće. Sve ono što vidimo na društvenim mrežama je prošlo milion obrada i filtera, pa zato izgleda tako prirodno i savršeno.

Međutim, jako je važno i da vaš puder savršeno pristaje vašem licu kako ne bi bio toliko primetan i izgledao kao da ga imate već ceo dan.

Ono što radite pogrešno i zbog toga puder izgleda loše, staje na spisak od šest stvari.

Najpre, ne stavljate nikakvu podlogu pre pudera. Prajmer ili krema za lice treba da vam postanu obaveza ukoliko želite da vaš puder ne uđe u pore i ne počne da se "ljušti".

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Potom, vrlo često odaberemo puder koji nije za naš tip kože, pa to isto može da pokvari celokupan utisak, a ako je nekome koža lica masna, nanošenje pudera u tom slučaju zna da bude problematično.

Isto tako, previše pudera nikako nije dobro, a neophodno je i sačekati nakon nanošenja svih proizvoda za negu, da se najpre osuše, pa tek onda naneti puder.

Ako jednom stavite kameni ili puder u prahu, nikako ne bi trebalo preko toga dodavati tečni jer ćete samo napraviti problem na licu i pokvariti šminku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life