Pretraži

PRIJAVIO ME JE KAO MAJKU KOJA SE ODREKLA DECE: Tanja Savić otkrila šta joj je učinio Dušan, pa priznala da je okrenuo sinove protiv nje

Life
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja je u početku govorila kako je Dušan otišao sa decom u Australiju zbog situacija sa virusom korona, ali kada joj je Jovančević zabranio kontakt sa naslednicima, ona je rešila da kaže istinu.

Pevačica je još jednom otvorila dušu i u jutarnjem programu na TV Prva otkrila kroz šta trenutno prolazi i kako se oseća.

  • Želim da kažem da sam dobro, postoji nada za pravdu. Ja imam snagu da se borim. Želim da se zahvalim svima, mislim da ce ovo brzo da se odvija – rekla je Tanja.

Ona je otkrila da se poslednji put čula sa sinovima preksinoć, na pet minuta.

– Ja nisam ni opuštena kada ih zovem, uvek je neko tu, kao na prismotri. Svaki put kada pozovem osetim negativnu atmosferu – istakla je pevačica u jutarnjem programu na Prva Tv, pa objasnila svoju situaciju:

  • Vidim po njima da su suzdržani, malo su i ljuti, besni. Stariji sin tog dana nije želeo da se čuje sa mnom. Oni mogu da budu pod manipulacijom svog oca, moguće je da su deca protiv mene. U jednom momentu mlađi sin mi je dao do znanja da mu je jako žao mene, ali ne moze da mi kaze. Mlađi sin je pokazivao da je jak,ali na kraju mi je rekao da ne plačem.


Pevačica se dotakla i odnosa sa suprugom, koji se drugačije ponaša prema njoj nego ranije.

  • Uvek sam imala nadu i davala šansu. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu. Počeo je da mi šalje poruke na engleskom. Moguće je da nešto sprema protiv mene – kazala je Tanja, pa dodala:

  • Ljudi misle da sam ja dala saglasnost da deca napuste Srbiju, to je netačno. On je oteo decu. Nikakvog potpisa nije bilo, on je mene lagao da deca imaju temperaturu, da ja ne bih dolazila. On je bio u Beogradu, a ja kod svojih. Da sam znala da će tako da se desi ne bih mu ni predala decu. Ja sad vidim koliko su svi bili u pravu što se Dušana tiče, a ja ništa nisam videla. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu, ko se sažali on će mi dati decu da čujem.

Savićeva je priznala da je krila svoj privatni život, jer nije htela da se priča o njoj.

  • Nisam prijavila jer sam imala lažnu nadu, uvek je govorio da će se vratiti. On je meni odneo sav novac, svu ušteđevinju. On je planski odradio sve – rekla je Tanja.

  • Oni imaju dvojno državljanstvo, ne znam da li je lažirao moj potpis na aerodromu. Ja sam bila prevarena i nasela sam na tu priču. Nisam nikad podnosila zahtev za razvod braka. Stalno mi je govorio da nisam dobra majka, ali sam kasnije shvatila da sam ja ta koja je bila okej. On je mene prijavio kao majku koja se odrekla svoje dece. On je otišao u socijalno i prijavio se kao samohrani otac, da bi od socijalnog uzimao 3000 dolara da ne bi radio – zaključila je Tanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life