Pretraži

POVRATAK OMILJENOG STAROG TRENDA: Sa ovom frizurom u nastupajućoj sezoni sigurno nećete pogrešiti (FOTO)

Life
0
Photo: Pixabay/fotografierende

"Curve cut" ili frizura u obliku slova C je prema mišljenju nekih od najpoznatijih svetskih frizera pravi izbor za 2023. godinu, a ono što je karakteristično jeste da ona pristaje svakome jer se šišanje prilagođava vašem obliku glave."Curve cut" frizura podrazumeva šišanje po slojevima koji su lagano zaobljeni, padaju i prekrivaju obraze, bradu, ključnu kost, ramena, sve zavisno od dužine vaše kose.

Ovakav stepenasti način šišanja će savršeno uokviriti vaše lice, a ključna stvar su upravo mekani slojevi koji su ravnomerno raspoređeni celom dužinom vaše kose.

Ovakav stil frizure dosta podseća na stilove koji su bili popularni sedamdesetih i devedesetih godina prošlog veka. Blago izvučeni pramenovi koji šaraju vašu kosu mogu biti samo plus, a ključna odlika ove frizure jeste u tome da ona ima volumen koji možete postići feniranjem ili upotrebom viklera koji su u poslednje vreme nezaobilazan deo rutine mnogih poznatih influenserki i ličnosti.
 

Kosa zahvaljujući ovoj frizuri izgleda gušće, a ukoliko je vaš izbor da se isfenirate preporuka je da upotrebite ovalne četke.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life