Pretraži

POMIRENJE NA POMOLU? Duo Kuper-Šajk ponovo uhvaćeni zajedno

Life
0
Screenshot: Youtube/Daily Mail

A ovo je obradovalo mnoge njihove fanove koji, čini se, raskid nisu još preboleli. Od kada su završili svoju emotivnu vezu, Bredli Kuper i Irina Šajk su se sretali u javnosti samo na crvenom tepihu, a njihov svaki korak je tada i te kako pomno praćen, ali ove godine nisu viđeni još od februara meseca. 

U njihovim intervjuima smo često imali priliku da čitamo da su zbog svoje trogodišnje ćerke Lee De Sajne ostali u dobrim odnosima, ali da li je naredna fotografija potvrda takvih tvdrnji ili ipak postoji nešto više od toga?

Naime, Bredli i Irina viđeni su sa svojom ćerkicom u šetnji, ali njihovi prisni dodiri, zagrljaji i poljupci bili su vredni pomisli da je popularni par na ivici do pomirenja. Njih dvoje nisu želeli da se oglašavaju ovim povodom, a mi vas podsećamo da je Irina tokom perioda izolacije viđena nekoliko puta u Bredlijevom stanu u Njujorku, a jedan put je uhvaćena i kako izlazi iz stana u njegovoj košulji, o čemu smo pisali OVDE.

Ono što strani mediji pišu jeste da je period karantina pozitivno uticao na ovaj par, te da su se oni pomirili, ali u tajnosti. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life