Pretraži

OVDE SIGURNO SVI GREŠITE: 4 proizvoda koje koristite za negu lica, a bespotrebni su

Life
0
devojka, horoskop, lifestyle, astro, lepota, nega
Foto: Oleg Fedotov / Alamy / Alamy / Profimedia

Često zanemarujemo negu lica, šminkamo se nepravilno, dodajemo slojeve šminke i uništavamo kožu.Nega je jako bitan faktor, međutim, kao i za sve ostalo, ne treba preterivati ni u čemu, pa tako postoje neki proizvodi koji vam i nisu toliko potrebni u svakodnevnoj rutini.

Za početak tonik, koji možete da nanosite, ali ukoliko ne koristite kremu i gel za umivanje, tonik vam neće doneti nikakvu značajnu razliku.

Uvek se vodite onim da sigurno ono što je najskuplje, mora biti i najbolje, pa tako dajete dosta novca na skupe gelove za umivanje, međutim, to je jako bespotrebno. Često se dešava da i oni manje skupi proizvodi mogu biti podjednako efikasni, a možda čak i bolji od onih preskupih.

Skupe kreme sa SPF zaštitom su sledeće na listi nepotrebnih proizvoda. Ovo je svakako bitan deo vaše rutine, ali nema potrebe da ga plaćate previše, jer ćete postići isto i sa jeftinijim proizvodom.

I na kraju, jednokratne maske koje sigurno dosta nas često uzima i mislimo kako činimo nešto dobro za naše lice. One će dati sjaj koži, ali taj efekat će biti kratkotrajan, pa je mnogo bolje da kupite maske koje su predviđene za kontinuirano korišćenje kako biste lakše primetili efekat.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life