Pretraži

OTKRILA DA JE TRUDNA, A ONDA I DA IMA KORONU: Oglasila se Ilda Šaulić

Life
0
Photo: Instagram/ ildasaulic

Pevačica Ilda Šaulić oglasila se putem društvene mreže Instagram, pa progovorila o svom zdravstvenom stanju, ističući da zaista jeste obolela od korone. Ujedno, ona je saznala i da je u drugom stanju, čemu se zajedno sa članovima svoje porodice neizmerno raduje. 

Trenutno, Ilda se nalazi u samoizolaciji. 

"Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da ce naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na Covid-19. Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda", poručlila je ona u najnovijoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži. 

Podsećamo, Ilda i njen suprug Bojan su prvi put postali roditelji pre četri godine, tačnije 21. septembra 2016., kada su dobili ćerku Emu.

Screenshot: Instagram/ ildasaulic

Screenshot: Instagram/ ildasaulic

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life