Pretraži

Održan veseli „PET PARTY“ u BIG Fashion centru

Life
0
Photo: Promo

Žiri je činio jedan predstavnik Big Fashion centra, Ivana Milojević, bioskopa Cineplexx, Anja  i distributerske kuće Taramount film, Lola Deluka. Oni su imali jedan veoma težak i odgovoran zadatak a to je da izaberu najšarmantniju i najslađu kucu koja bi zasluženo ponela laskavu titulu NAJ PATROLNA ŠAPA. 

Posle kraćeg većanja, složili su se da prvo mesto pripadne Boni lepotici od 13 godina, drugo Beki koja ume da deli poljupce, a treće Cezaru sa šarmantnom kravatom.

Pet centar je obradovao sve tri kuce selekcijom hrane marke Rustikan i dodatnim detaljima iz asortimana za negu ljubimaca. Taramount film im je darovao promo materijale i karte za film ,,Patrolne šape".
Ovaj događaj je bio i humanitarnog karaktera, jer su mu prisustvovali  i staratelji pasa (ili udruženja) koji su spašeni sa ulice. U pitanju su životinjice koje traže novi dom, koje su vakcinisane, socijalizovane, sterilisane, naučene na povodac i sa higijenskim navikama. Posetioci su imali priliku da upoznaju odrasle pse, štence, kao i invalidne pse.

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Za udomljavanje su spremni Gari, Nana i malena Sara. Gari i Nana su vakcinisani i sterilisani, a Sara od 3 meseca je dobila prvu vakcinu. Svi imaju higijenske navike, velike su maze i čuvari bezgranične ljubavi.

Događaju su učestvovali i volonteri udruženja Probudi srce koje se bavi prihvatanjem i privremenim ili trajnim zbrinjavanjem bolesnih, napuštenih, povređenih i onesposobljenih životinja za samostalno preživljavanje. Dugi niz godina uspešno uz pomoć humanih ljudi uspevaju da napuštenim životinjama obezbede zbrinjavanje, najbolju moguću negu, kao i da edukuju širu javnost o pravilnom držanju i zakonu o dobrobiti životinja.

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Crtani je pretpremijerno počeo da se prikazuje od 15. avgusta u odabranim bioskopima, dok se na redovnim repertoarima našao od 19. avgusta 2021.:

Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima.

Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, Patrolne šape se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina! Originalnoj glumačkoj ekipi na velikom plantu pridružuju se novi glasovi Ijan Armitidž, Marsaj Martin, Jara Šahidi, Kim Kardašijan Vest, Randal Park, Deks Šepard, Tajler Peri, Džimi Kimel i Vil Brisbin.

U režiji je Cal Brunker, dok je u režiji sinhronizacije Milan Antonić. 
Samoj sinhronizaciji su učestvovali Marija Stokić, Milena Živanović, Bojan Hlišć, Dragan Vujić, Anja Orelj, Jovana Cavnić, Marko Marković, Milan Antonić, Milena Moravčević, Branislava Jevtić, Milan Tubić, Ivana Tenjović, Mateja Vukašnović, Nikola Todorović.
Glasove u originalu su pozajmili Iain Armitage, Marsai Martin, Ron Pardo, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry i Jimmy Kimmel.

U pitanju je animirana avantura, za koju su scenario pisali Billy Frolick, Cal Brunker, Bob Barlen, a u ulozi producenta se našao Jennifer Dodge p.g.a.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life