Pretraži

ODBIO JE 300 ŽENA: Ovaj muškarac traži devojku tešku najmanje 100 kg, kada ga budete videli biće vam jasno zbog čega (VIDEO)

Life
0
Screenshot: Youtube/pakkabootar/

Najjači čovek na svetu Arbab Khizer Hajat (27), poznat kao Pakistanski Hulk, objavio je da traži devojku koju bi oženio pod uslovom da ona bude teža od 100 kilograma.

——————– Sponsored ——————–


Hulk je postavio takav uslov svim zainteresovanim damama, jer ima skoro 450 kilograma i plaši se da bi svojim telom mogao da zdrobi svoju partnerku.

Bodibilder je do sada odbio čak 300 žena, koje su želele da budu sa njim, piše Daily Mail.– Voleo bih da upoznam ženu koja ima najmanje stotinu kilograma i visoku bar 190 centimetara, kako bismo dobro izgledali zajedno – rekao je on.

Arbab je napomenuo da bi optimalna kandidatkinja trebalo da diže tegove kako je ne bi povredio. 

– Treba mi žena koja diže tegove da je ne bih povredio. Sve žene koje su se do sada htele da se udaju za mene bile su previše mršave. Roditelji navaljuju da se oženim jer žele unuke, ali ne mogu da pronađem pravu partnerku. Poslednjih sedam godina očajnički tražim ljubav. Upoznao sam tristotinjak žena, ali sve su bile prosečne težine – dodao je on.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life