Pretraži

NOVI VODEĆI TREND: Boja kose koja će biti pravi hit ove jeseni već oduševljava brojne poznate dame

Life
0
Photo: Pixabay

Bjuti industrija svakog septembra uspostavlja nova pravila igre i neretko postavlja trendove koji će biti aktuelni narednih 365 dana. Zagasitiji tonovi su uvertira na koju smo uveliko navikli, a kada je u pitanju boja kose najčešće težimo ka nijansama kestena ili pak bordo tonovima. U bjuti industriji su se vrlo brzo snašli i formirali novi jesenji trend. Boju bundeve smo već sačuvali za sledeći manikir, a sada smo detektovali još jedan talas –narandžasta je nova crna, a "pumpkin spice" kosa je nova atrakcija.

Bjuti entuzijasti su odlučili da ove godine sezonu započnu upravu bojom bundeve koja je bespogovorno postala IT nijansa kako manikira, tako i kose. Još ukoliko se upustite u avanturu skraćivanja kose i zaigrate za tim bob hairstyle, ovaj izgled će biti apsolutni pogodak.

Boja kose koja dominira paralelno sa pumpkin spice hair trendom jeste zagasita crvena nijansa koju furaju i Kendal Džener i Emili Rajtakovski. Kako je crvena definitivno boja sezone, ne čudi nas da su se upravo poznate dame odlučile na ovako radikalne promene izgleda. Verujemo i da je opsednutost jagoda šminkom dodatno podgrejala već uzavrelu atmosferu na svetskoj bjuti sceni.

Veoma je bitno da ne pokušavate da postignete pumpkin spice boju kose kod kuće već isključivo da se prepustite veštim rukama frizera. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life