Pretraži

NAŠLA NOVU LJUBAV: Bela Hadid u vezi sa ovim glumcem

Life
0
Photo: Instagram/bellahadid

Bela Hadid bila je dugo u vezi sa pevačem The Weeknd-om, a nakon što je ova veza doživela krah, nije imala emotivnog partnera, barem do sada.

Kako piše svetska sedma sila, manekenka je viđena sa Djukom Niklsonom, unukom čuvenog glumca Džeka Niklsona. Kako mediji navode, oni su viđeni u Njujorku i sa njim je putovala kako bi proslavila svoj rođendan, pre nego što se pridružila svojim drugaricama na plaži. – Naš "špijun" je rekao da je pre putovanja Hadid slavila sa svojim novim dečkom, ali da to manekenka nije podelila na svoje društvene mreže- pisao je Page Sik.

Djuk je glumac, poput njegovog dede. Onje do sada imao samo nekoliko uloga, posebno u filmu ,,Jordan Peele Us" sledeći put će ga videti u filmu pod nazivom ,,Dreamland" koji je trenutno u postprodukciji. Njegova mama Julija je Džekova ćerka, a otac profesionalni surfer. U intervjuu za The Hollivood Reporter, Djuk je rekao da u početku nije znao da je gluma u ​​njegovoj budućnosti.

  • To nije bio veliki trenutak, poput „Želim da budem glumac “. Bila je to samo postepena stvar- izjavio je Niklsonov naslednik, pa je dodao da on i njegov poznati deda uglavnom razgovaraju o sportu, a ne o filmskim ulogama.

Glumac i manekenka ovu vest tek treba zvanično da potvrde. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life