Pretraži

NAŠKODILI NJENOM MENTALNOM ZDRAVLJU: Megan Markl tužila britanski tabloid

Life
0
Screenshot: Youtube/Fuchsia co

Dok je razgovarao sa jednom eminentnom britanskom redakcijom , Martin Luther King III rekao je da je veoma razočaran kako postupaju sa Megan, vojvotkinjom od Saseksa, iako je postala deo britanske kraljevske porodice."Izveštaji koje sam video bili su veoma, veoma teški izveštaji o tome kako se prema njoj postupa", rekao je sin poznatog borca za građanska prava, od koga je i dobio ime. Nisam iznenađen, nije to veliko iznenađenje, jer su ove institucije ovde oduvek. A institucije su struktuirane na određeni način. "

Dakle, kada radite kao što je Hari i samo se zaljubite u nekoga ko nije po tradicionalnim merilima, tada će doći do povratnog udarca.

"Mislim da je to proces kroz koji moramo i dalje da radimo kako bismo oslobodili naše društvo od rasizma," rekao je.

King se takođe osvrnuo i na zaostavštinu svog oca i na događaje koji su aktuelni u svetu po pitanju rasizma i ugnjetavanju od strane sistema.

 "Da je moj otac danas došao ovde i video šta se događa, bilo bi mu veoma drago da se mlada bela deca, zajedno sa crnom decom, pridružuju ovom pokretu", rekao je. "Ali bio bi jako razočaran oko toga gde smo, kako naš napredak zastaje duži niz godina, da nismo napredovali."

Slično Kingu, pristalice i kritičari Saseksa kritikovali su britanske medije zbog njihovog rasističkog i brutalnog ophođenja prema Megan. Vojvotkinja je podnela tužbu protiv britanskog tabloida Mail ove nedelje, nakon što je prodajna kuća objavila privatno pismo koje je napisala svom ocu. Nedavna prijava suda, koju je dobila BAZAAR.com, obezbedila je vojvotkinja i otkriva da su brojni članci i lažne prijave "prouzrokovali ogromne emocionalne nevolje i naškodili njenom mentalnom zdravlju, a ni prijatelji je nikada ranije nisu videli u ovom stanju.

,,S pravom su bili zabrinuti za njenu dobrobit, posebno kada je bila trudna, nezaštićena od Institucija i dok joj je bilo zabranjeno da se brani. " zaključuje MLK.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life