Pretraži

NAJVEĆE GREŠKE NA POČETKU VEZE: 5 stvari koje treba izbegavati u prvih mesec dana veze

Life
0
ljubav. astro, horoskop
Foto: Ekaterina Fedotova / Panthermedia / Profimedia

Na početku nove veze, svako od nas je pun uzbuđenja, entuzijazma i leptirića. Želimo svaki trenutak da provodimo sa tom osobom, a naša svakodnevna rutina nam je dosadna. Početak veze je vreme kada se postavljaju temelji kako će vaša veza izgledati nadalje, međutim u tim mesecima zbog prevelikog uzbuđenja i želje da se dopadnemo osobi često dolazi do grešaka i radimo stvari koje treba izbegavati, bar na početku. Ne žurite i pustite da vaša veza spontano dođe do sledećeg nivoa. Zbog ovoga, napravili smo spisak, kao mali vid pomoći, stvari koje treba izbegavati kako bi vam veza opstala.1. Praviš velike planove za budućnost
Kada ste zajedno nekoliko nedelja, čak iako vam se sve čini savršeno i idilično, nemojte praviti velike planove za budućnost. Veliki planovi stvaraju veliki pritisak i možete odbiti vašeg partnera.

2. "Volim te"
Kada je pravo vreme za ove dve velike reči? Svako će reći drugačije i ne postoji ni pravi ni pogrešan odgovor na ovo pitanje. Međutim, možda nije najbolja ideja reći partneru da ga voliš posle par nedelja veza. Ovako ozbiljne reči mogu biti previše i uplašiti tu osobu. U redu je ako si zaljubljena u njega, ali reči volim te na samom početku mogu delovati neiskreno.

3. Upoznaješ partnera sa porodicom
Prvi mesec veze definitivno nije pravo vreme za upoznavanje sa porodicom. Ne žuri, već pusti da budete zajedno neko vreme, da sve u vezi teče glatko, pa ga tek onda upoznaj sa najbližima.

4. Pričaš puno o svom bivšem
Nikada nemoj upoređivati prethodnu i sadašnju vezu. Ne pričaj o greškama koje je imao tvoj bivši i nemoj naglašavati njihove sličnosti ili razlike. Ukoliko radiš ove stvari ispada da ti je bivši stalno u glavi, a to će sadašnjem biti pokazatelj da ga možda još nisi prebolela.

5. Ne odvajaš se od njega i tražiš da se vidite svaki dan
Kada se jave leptirići i zaljubljenost javi se i potreba da se stalno čuješ i viđaš sa dečkom, ali moraju postojati neke granice. Za vezu nije zdravo da odmah provodite vreme zajedno baš svaki dan. Pružite priliku da nedostajete jedan drugom i da se javi uzbuđenje kada treba da se vidite. Upoznajte se malo po malo.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life