Pretraži

NAJPOPULARNIJI LETNJI MANIKIR: Živopisni i efektni nokti koji će biti vodeći trend

Life
0
Foto: Instagram printscreen/kawaiinailsnyc

Jedan od bjuti dodataka letnjeg odmora svakako su i odgovarajući nokti. A šta bolje odgovara morskim talasima od različitih školjki? Pokazujemo vam neke ideje za nokte od školjki.Nenapadni školjka nokti

Za one koji više vole manje živopisne nokte, ovaj elegantan i šarmantan manikir je savršen izbor. Čuva boju naše kože u njenoj osnovnoj boji, samo se kraj nokta igra sa odsjajem školjki i zamućenjem mora. A sve ovo čini savršenim sićušni biser na svakom noktu.

Ova inspiracija za nokte je izuzetno elegantna. Njegova osnovna nijansa zadržava boju kože, koja je pojačana raznim šljokicama i sitnim kamenčićima. U svojim bojama meša nijanse plave, zelene, roze i srebrne. Ova kompozicija je najsličnija koralnom grebenu, jer kraj nokta ostaje providan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRISSY GELX (@prissyjnails)

Spektakularni i smeli školjka nokti

Mnogi ljudi vole da isprobaju uzbudljivu ideju za nokte tokom leta. Cela ova pomama za školjkama mogla bi biti dobar izbor za njih. Njegova osnovna boja je mermerno bela, kao prave morske školjke. A ovo je izuzetno upotpunjeno mnoštvom malih i ukusnih bisera i šljokica. Ovaj manikir takođe stvara prostorni efekat, kao da smo zaista nalepili par školjki na nokte.

Totalno ludilo na ovom noktu. Ako smo veoma hrabri, onda se posvetimo ovom letu, sigurno se nećemo suočiti sa nečim takvim! Raznovrsne mramorne boje i uzorci školjki pokrivaju sve naše nokte. A ovo je praćeno šarama koje stvaraju efekat kao da je kap vode upravo pala na jedan od naših prstiju.

Školjka nokti- svetle i šarene ideje

Za one koji vole različite nijanse plave, ovaj nokat na bazi tirkizne školjke može biti odličan izbor. Dovoljno upečatljiv, a opet sa stilom letnji. Plave iskre nas teraju da vidimo senke mora, a kao da smo gledali u morske dubine i videli školjku koja je menjala cenu, a koja je iznenada sletela na naš domali prst.

Plava je osnovna boja za leto, posebno ako idemo na odmor pored vode. Ovaj svetloplavi nokat može biti odličan izbor za razgledanje i za dugo kupanje koje sledi. Sitne morske šare su prošarane našim srednjim prstom, a naš prstenjak je upotpunjen ukusnim uzorkom školjke.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life