Pretraži

MODNA INFLUENSERKA KOJA MENJA SVET: Upoznajte Kristen Leo i saznajte zašto je prati više od 60 hiljada ljudi (FOTO)

Life
0
Photo: Instagram/kristenleo

Ukoliko ste u poslednjih nekoliko meseci ili godina rešili da naučite više o veganstvu, prirodnoj kozmetici i zaštiti žinotne sredine, a takođe ste aktivni na društvenim mrežama, velika je verovatnoća da već znate ko je Kristen Leo.

——————– Sponsored ——————–

Ova 27-godišnja Grkinja koja živi u Atini se na društvenim mrežama oštro zalaže za ekologiju, a u svojim videima često razotkriva šta se krije iza velikih, multinacionalnih kompanija i na koji način zloupotrebljavaju svoje zaposlene. Osim za ljudska, Kristen se zalaže i za prava životinja, te je već godinama vegan, a na svom YouTube kanalu iznosi pozitivne efekte koje ono donosi i problematiku oko činjenice da ga mnogi smatraju prolaznim trendom, a ne načinom života. 

 

Iako ne podržava nijednu modnu kompaniju, Kristen je vešta kada je u pitanju kupovina u second hand radnjama u kojima pronalazi sjajne komade koje ponekad prodaje na svom profilu. 

Kristen je vrlo osetljiva i kada su proizvodi u pitanju pa kupuje kozmetiku isključivo od brendova koji su se deklarisali kao veganski i ne testiraju svoje proizvode na životinjama. 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life