Pretraži

LETNJA FRIZURA ZA KOJOM JE TIK TOK POLUDEO: Potrebno vam je samo nekoliko minuta za ovaj romantičan izgled

Life
0
Photo: Pixabay7Averyanovphoto

Sigurno smo svi u nekom trenutku u životu čuli da „izgledate lepše sa podignutom kosom“. A uz ovu zagušljivu vrućinu jedino što želimo jeste da napravimo frizuru uz pomoć koje ćemo preživeti temperature koje ne prestaju da rastu.Broj kul frizura koje možemo da uradimo ovih meseci je beskonačan, od neformalnijih do elegantnih, ali lakih frizura koje možemo da postignemo za manje od pet minuta. Jer da, ono što najviše tražimo leti, osim da budu moderne, jeste da se frizure brzo prave i da ne oduzimaju mnogo vremena.

Jer kao što se naša rutina šminkanja menja tokom leta, sa kremama za sunčanje u boji kao glavnim elementom naše šminke , tako se menja i naša želja da svakodnevno pravimo superrazrađenu frizuru.

Zato vam sa TikToka donosimo savršeno poluprikupljenu frizuru za one koji žele nešto brzo, ali lepo i elegantno. Postaje veoma viralna na platformi upravo iz ovog razloga, zbog toga koliko je lako napraviti je i koliko dobro izgleda.

Da bismo to uradili, potrebne su nam samo tri male elastične trake, one klasične koje koristimo za pravljenje pletenica.

Prva stvar koju treba da uradimo je da podelimo kosu na dva dela, označavajući razdeljak u sredini da bismo odvojili oba dela. Odatle uzimamo najfrontalniji pramen sa svake strane i pravimo pletenicu, debljine i zategnutosti koju preferiramo. Spajamo ih ispred sa trećom trakom za kosu, a istovremeno kopčom privremeno skupljamo ceo gornji deo kose. Spojene pletenice prebacujemo iza, puštamo. Već imamo naše slatko i romantično polu-sabrano za izgled koji najviše želimo.

@jamievanslooten UMMMM okay im obsessed and will be making more variations of this hack!! #hairtok #hairhack #halfback #hairtutorial #hairhowto #easyhairstyles ♬ Popular – Music from the HBO Original Series – The Weeknd & Madonna

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life