Pretraži

KUPILA MU ZVEZDU SA NEBA: Sofija Milošević odlučila da Alekseju podari nesvakidašnji poklon

Life
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Iako Sofija kao i svaka majka nakon porođaja ima manje slobodnog vremena, ona ne zapostavlja svoje fanove, pa kada god može obrati im se putem svog Instagram profila.Ona je otkrila da je svom sinu Alekseju kupila izuzetno redak i nesvakidašnji poklon, a u pitanju je prava Zvezda. 

  • Ćao, ljudi, kako ste – započela je Sofija svoje izlaganje – Kao što verovatno znate, porodila sam se pre tri nedelje i želela sam da uradim nešto posebno za svog sina. Naletela sam na jedan sajt koji prodaje zvezde. Tako da sam kupila zvezdu. To je zapravo jako kul stvar, zato što možete na njihovom sajtu da modifikujete zvezdu po vašoj želji, kao i njenu poziciju na nebu.

Nakon odabira, Sofija se pohvalila i sertifikatom koji se dobija kada se naruči zveda za voljenu osobu, a otkrila je da je i uz sam poklon uputila posvetu, ali nije želela da otkrije šta je tačno poželela sinu. 

Podsećamo, manekenka se porodila pre tri nedelje u Španiji, gde trenutno boravi sa svojim izabranikom Lukom, koji je tamo zbog profesionalnog  angažmana.

Screenshot: Instagram/ sofijamilo

Screenshot: Instagram/ sofijamilo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life