Pretraži

,,KRENULO JE VERBALNO ŠIKANIRANJE“: Majka poznate jutjuberke otkrila šta je doživela u školi glume Mike Aleksića

Life
0
Photo: Instagram/vanjaveljic.official

Milena je istakla da o tome nije želela da govori, međutim uz pomoć hrabrih devojaka koje su doživele iste stvari kao i ona, zajedno su skupile snagu i poželele da ovom zlostavljanju stanu na put.

Nakon velike podrške svojih kolega, kao i ostalih javnih ličnosti, oglasilo se još mnogo žena koje su se na bilo kakav način susrele sa Mikom, a jedna od njih je majka poznate jutjuberke Va Vane.

Va Vana je u svom novom videu za Youtube sa majkom pričala o trenutno aktuelnoj temi, a njena majka je podelila svoje iskustvo s obzirom na to da je pohađala školu Mike Aleksića.

Ja sam išla osam godina u školu glume Mike Aleksića, odnosno to je tada bila škola glume Bate Miladinovića, koji je tada u to vreme kada sam ja pošla predavao školu u ruke Mike Aleksića. Nisam mogla da verujem što se tiče se*sualnog zlostavljanja, ali što se tiče svake druge vrste verbalnog, mentalnog, psihičkog zlostavljanja, tu sam bila sigurna da jeste u pitanju Mika – započela je priču majka popularne jutjuberke.  • On je čuveni nastavnik glume, čije su metode čuvene. Nekome su prijale, nekome nisu. Meni nisu. Postoje ljudi koji njega doživljavaju kao vrsnog pedagoga i koji su ga izuzetno cenili i poštovali zato što je on manipulisao decom. Ja sam išla od svoje osme do četrnaeste godine, i verujem da u tom periodu takvih užasnih stvari nije bilo, ali što se tiče metoda i tog vređanja, to "gusko", "kravo", "slonice", kazna je bila slanje na umivanje, to svi znamo. Mika je govorio ,,Kod nas vlada samoupravljanje, samo ja upravljam" – dodala je ona.

    A onda je odlučila da podeli svoje iskustvo i ispriča kako je ona otišla iz škole glume.

  • Ja sam tada bila bolesna, dve nedelje sam imala visoku temperaturu i nisam dolazila na probe, i onda su me izbile boginje, pa još tri nedelje nisam dolazila na časove. Kada sam se na kraju pojavila, on je mene podigao i  rekao: ,,Ovi časovi nisu obavezni, ko neće da dolazi ne mora", tu je krenulo verbalno šikaniranje, ja pokušam da mu objasnim šta se desilo i da sam ja zaista bila bolesna. Pritom sam otišla sa gukom u želucu znajući šta će se desiti i spremna na to i spremna da mu objasim. Međutim, on nije želeo da sluša i deset minuta mi je držao predavanje, gde je u meni kuvao bes, jer ja nisam osoba koja će mirno da sedi kod me neko napada. I na kraju kada je završio svoju priču bez uopšte želje da sasluša šta ja imam da kažem na tu temu, rekao je: ,,Sad možeš da sedneš", ja sam ostala da stojim, pitao me je: ,,Zašto ne sedneš?", ja sam uzela torbu svoju i rekla sam: ,, U pravu ste, ja ovde više ne želim da budem" i pred celom grupom sam izašla na sred časa i nisam se vratila – ispričala je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life