Pretraži

KAKO OD BRINETE POSTATI KRUNETA: Prolećno osveženje kose po uzoru na svetske zvezde

Life
0
Foto: Instagram/chrissyteigen

Kosa sa primesama boje bakra očarala je mnoge poznate dame još prošle godine, a ovaj trend će se, po svemu sudeći nastaviti i ove sezone.Megan Foks i Krisi Tajgen su nas sve oduševile kada su svoje smeđe tonove zamenile toplim bakarnim.

Foto: J Lingo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: J Lingo / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ako ovako ovako intezivni vatreni tonovi izlaze iz vaše zone komfora, ali vas ipak želja za promenom vuče, krunet boja kose može biti pravi izbor.

Koja boja kose je idealna podloga za krunet nijansu?

Ako ste brineta i želite da osvežite vašu boju ovog proleća, svoje kestenaste tonove možete prošarati nijansama bakrenih i zlatnih tonova. Rezultat će biti intenzivno topla i bogata nijansa smeđe kose, koja izgleda poput karamele.

Izraz "krunet" potiče od slavnog frizera Toma Smita.

  • Krunet je intenzivno topla i bogata svetla nijansa smeđe, sa tonovima maslaca i karamele koji evociraju slike sveže pečenih kroasana – rekao je ovaj frizer za britanski magazin Stylist.

Najbolji primer ove nijanse možemo videti kod glumice Lindzi Lohan ili svetskog supermodela Kendal Džener. Ako je ova nijansa promena koja vam je potrebna najsigurnije je prepustiti se rukama profesionalaca.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life