Pretraži

KAKO KOSI DA DATE NEOPHODAN VOLUMEN? TikTok trik koji je osvojio influenserke

Life
0
Photo: Flickr/sara saeidi

U poslednje vreme, mnoge influenserke i korisnice ove društvene mreže isprobale su brz i lak trik uz pomoć koga svojoj kosi daju neophodan volumen.Ako imate tanku kosu, koja se brzo slepi, onda ćete želeti da isprobate ovaj novi trend kako biste dobili frizuru koju priželjkujete.

Jedna bjuti influenserka podelila je ovaj odličan trik koji primeni na svojoj kosi nakon što je opere i osuši. Iako ima tanku i finu kosu, ona jednostavnim pokretom za samo par minuta da svojoj kosi neophodan volumen u korenu.

Za ovu metodu potrebni su vam samo četka i dobar fen za kosu. Lagano podignite koren četkom i sušite fenom 3-5 sekundi. Jačina koja se dobija je trenutna i koren se gotovo magično uzdiže.

Za jači efekat možete koristi specijalne preparate za volumen uz koje će ova frizura biti još izdržljivija. Takođe, najbolje je da koristite fen sa nastavkom, kako bi vazduh bio što bolje usmeren. Ukoliko želite da volumen potraje duže, nakon sušenja toplim vazuhom, podesite fen na hladan vazduh i zadržite oko 3 sekunde na korenu.

@hotli.beauty A hair trick that all girls must know!#hairstyle #hairtutorial #hair #hairtricks #hairtips #beautytips #beautyhack #hairtutorial #DisneyPlusVoices ♬ the stairs that got me famous – jaydon krieger

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life