Pretraži

KAKO DA DOBIJETE MILIONE NA LUTRIJI? Postoje pravila

Life
0
Pixabay

Ukoliko ste ikada igrali loto, poznato je da je najveća verovatnoća da ćete pogoditi makar jedan broj ukoliko izaberete broj 33, dok je najmanja šansa za to ako je vaš izbor broj 13. Ovo pokazuju mnoge analize izvučenih kombinacija u nekoliko desetina hiljada dosadašnjih izvlačenja u više medjunarodnih lutrija.

Časopis Tajm objavio je priču o 43-godišnjem imigrantu u SAD Išanulahu Kanu. On je, kako bi prehranio ćerke iz prvog braka i novu porodicu radio dva posla – danju kao taksista, a noću kao obezbeđenje. Jednom je u snu video brojeve 2, 4, 6, 17, 25 i 31, uplatio listić sa tim brojevima i dobio 55 miliona američkih dolara! Te je brojeve sanjao još kao mladić i punih 15 godina igrao je upravo njih.Na međunarodnom nivou, najsrećniji loto brojevi su 6, 7, 33, 38, 40 i 49. Broj 33 inače se u numerologiji smatra jednim od znakovitijih brojeva, jer je to najveći pozitivan ceo broj koji se može povezati sa izuzetnim veličinama: Isusom i Aleksandrom Velikim, koji su umrli u dobri od 33 godine.

U prirodnom svetu, ljudska kičma ima 33 pršljena, a 33 stepena su i granica na Nevtonovoj skali, koja označava tačku izmedju tačke topljenja snega i ključanja vode. 

Sa druge strane, najmanje srećnim smatra se broj 13, koji se u mnogim kulturama povezuje sa zlom i nesrećom. Osnova za to povezana je sa nastajanjem kalendara – naši preci nisu imali precizne alate za astrološka merenja, pa su pogrešno verovali da postiji 13 a ne 12 meseca u godini. Postoje, takodje, i teorije o skrivenom 13. horoskopskom znaku koji će označiti kraj sveta.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life