Pretraži

IZ PRIVATNE ARHIVE: Makedonska pevačica podelila nikad viđenu fotografiju Tošeta Proeskog

Life
0
Screenshot: Youtube/Ana Kolarevic

Smrt Tošeta Proeskog od koje je prošlo 13 godina odnela je jednog od najvećih muzičkih zvezda i to ogroman gubitak koji muzika regiona ne može da prežali.Tragična vest rastužila je ceo region, njegove najbliže, prijatelje i kolege. Sećanja na Tošeta nikada neće izbledeti, jer je nastavio da živi kroz svoju muziku.

Toše je tokom uspešne karijere podario svojoj publici mnogo hitova. Pesme koje su obeležile njegovu karijeru su"Čija si", "Zajdi, zajdi", "Bože brani je od zla", "Pratim te", "Soba za tugu" i druge.

Da ga mnogi nisu i nikada neće zaboraviti potvrdila je makedonska pevačica Andrijana Janevska.  Pevačica je podelila do sada neviđenu fotografiju Tošeta i njegove koleginice Karoline Gočeve.

Karolina, Toše i ja, 2000. u Sidneju, Australija. Nasmejani i pevajući, idemo da gledamo košarkašku utakmicu na Olimpijskim igrama. Divna sećanja na vreme kada je prijateljstvo bilo najvažnije, kada je reč sujeta bila strana i kada nas je muzika spajala. Ova fotografija je iz moje privatne arhive i objavljujem je uz dozvolu porodice Karoline i Tošea – napisala je ona u opisu fotografije.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life