Pretraži

HROM USNE SU HIT SEZONE: Evo kako da postignete ovaj metalik izgled

Life
0
Photo: Pixabay/Pexels

Nakon hromiranih noktiju kada smo na rukama imali reflektujući odsjaj, sad je su na redu hrom usne da pokažu svoj puni sjaj. Ovakav trend je nešto što zaista nalikuje novom milenijumu, mada smo nešto slično mogli videti i na albumu Backstreet Boys-a .Matirani završni slojevi su bili veoma popularni krajem 2022. godine, pa ne čudi što se već početkom ove godine šminkeri okreću futurističkom svetu hroma. Tačnije, ovom trenu doprineli su i praznici, naročito novogodišnja noć. To je noć kada svi želimo da zasijamo, a hrom usne vam upravo to zadovoljstvo pružaju, naročito ako smo na nekoj glamuroznoj proslavi.

Ovaj tip isticanja usana donekle je sličan matiranim usnama, ali im daje metalni sjaj. One na taj način odaju mnogo autoritativniji utisak i obasjavaju vaše lice. Hrom usne su često idu sa duohromnim senkama i pigmentima zbog višestranog sjaja i teksturiranih, slojevitih boja. Ako uz šminku savršeno uklopite i manikir, onda niko neće moći da skine pogled sa vas!

Poljupci budućnosti
Brendovi eksperimentišu sa hromiranim formulama kako bi nam pružili što širu lepezu boja koje možemo da pretočimo u metal na svojim usnama. Pored raznih nijansi, proizvođači se trude ovi hromirani ruževi dolaze sa kremastom teksturom, u mat varijanti ili sa neverovatnom dubinom i sjajem, piše Lepotaizdravlje.rs.

Ipak, ukoliko nemate hromirani ruž pri ruci, možete da iscrtate usne koristeći metalne olovke za oči ili šljašteće senke. Igrajte se bojama i napravite ceo chrome mejkap bez imalo muke!

Ovaj izazovni mejkap će tek odjeknuti. Budite prvi koji će uživati u čarima ovog posebnog izgleda!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life