Pretraži

GODINU DANA OD GUBITKA CRNE MAMBE: Na današnji dan nas je napustio Kobi Brajant

Life
0
Photo: Instagram/kobebryant

Legenda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant je tokom karijere napravio vrhunske rezultate, ali njegov život je nažalost prerano okončan u 42. godini života. 

Košarkaš je pre godinu dana poginuo u helikopterskoj nesreći u Kalabasasu sa svojom ćerkom Điđi, kao i još sedam putnika i članova posade. Njegova smrt i dalje boli ljubitelje košarke i fanove legendarne "Crne Mambe".Prvi dani nakon tragedije bili su najpotresniji, ljude je interesovao svaki novi detalj vezan za nesreću kao i šta će se dalje desiti i gde će Kobi biti sahranjen, kako bi mogli da mu odaju počast.

Njegova supruga Vanesa pristala je da se oproštaj održi u Stejpls centru 24. 02. 2020. godine, što je bila i simbolika datuma zbog brojeva koje su nosili Kobi i njegova ćerka – 24 i 2.

Ipak, sahrana je bila privatna, na privatnom groblju u "Korona del Maru", u okolini grada Njuport Bič u Kaliforniji, koji ima pogled na okean, a pravila ovog groblja su takva, da ukoliko porodica ne želi da se odaje lokacija, to ostaje stroga tajna, a Kobijeva supruga Vanesa je odlučila da to ostane informacija koju neće znati niko osim Brajanovih najbližih, koji su i prisustvovali poslednjem oproštaju na provatnoj ceremoniji u najužem krugu porodice.

Njegova supruga se oglasila na svom Instagram profilu i podelila pismo koje je dobila od Đinine drugarice, pa se oglasila i ona:

Danas sam primila ovo slatko pismo od jedne od najboljih Điđinih drugarica, Obri. Volim te Obz , tako bi Điđi sada rekla. Hvala ti mnogo na deljenju ovako lepe uspomene sa mojom Điđi i što si dozvolila da ja podelim ovo na svom Instagramu. Moja Điđi je neverovatna i zaista cenim tvoje pažljivo pismo. Ona te voli mnogo – napisala je Vanesa. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life