Pretraži

Frizura „Meduza bob“ je novi trend na društvenim mrežama

Life
0
Screenshot: Instagram/ emmalouisecorrin

Sećate li se dana kada ste želeli stepenasto šišanje, ali svog frizera uporno upozoravali da pravi meke i postepene prelaze? Ti dani su zauvek prošli!Meduza bob je novi trend koji je stigao na scenu, odnosno na mreže. Ovo je svojevrsna kombinacija fudbalerke i bob frizure i malo je reći da je smela! Ravni bob sa šiškama ravno je podrezan na dužinu do ispod ušiju, a ispod njega je sloj dugih, dugih pramenova koji stvaraju utisak meduzinih kraka. Što je razlika izraženija – to bolje!

Šta je meduza bob?

Iako je meduza potpuno novi način šišanja, on ipak ima nešto stariju inspiraciju i uzor. U pitanju je hime frizura koja potiče iz Japana. Navedeni stil karakteriše sličan kontrastni rez sa dugim pramenovima koje izviru ispod tupog boba. Najprimetnije razlike između hime i meduze? Dužina slojeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 麻莉 | Mari (@sillyyerba)

Iako je hime tradicionalno uparen sa sečenim šiškama, meduza bob se najčešće nosi bez šiškica na čelu. Dužina bob sloja je malo duža nego u hime šišanju, piše Lepotaizdravlje.rs.

I još je jedna važna razlika: meduza je šarenija, mnogo – mnogo šarenija. Za ovu frizuru karakteristične su kontrastne boje, pasteli, jarke boje, ombre…

 

.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life