Pretraži

Evo kako je majka zmajeva iz „Igre prestola“ izgledala u detinjstvu (FOTO)

Life
0
Screenshot: YouTube/GameofThrones

Čuvenu Deneris, odnosno majku zmajeva, tumačila je glumica Emilija Klark, koja je u početku sve osvojila svojom neverovatnom lepotom, plavo-zelenim očima i savršenim tenom.

Pre "Igre prestola" ona je bila anonimna i nije imala mnogo glumačkog iskustva, ali ju je rola u čuvenoj seriji proslavila i učinila je velikom zvezdom.Deneris, koja je od bespomoćne žene postala moćna i snažna majka zmajeva, stekla je armiju fanova koji su želeli da saznaju što više pojedinosti iz njenog života.

Emilija je rođena 23. oktobra 1986. u Londonu, a odrasla je u Berkširu. Školovala se u Oksfordu od 2000. do 2005. godine, a 2009. je diplomirala glumu u Londonskom dramskom centru. Prva televizijska uloga koju je dobila bila je u epizodi sapunice Doctors 2009. Rola u "Igri prestola" joj je donela do sada najveći uspeh budući da je osvojila Emi nagradu za najbolju sporednu ulogu u drami za ulogu Deneris.

Budući da su mnogi zavoleli Deneris, njeni fanovi su se oduševili kada su na jednoj nezvaničnoj stranici "Game of Thrones" videli glumičinu sliku iz detinjstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natural beauty ❤️

A post shared by Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial) on Oct 28, 2020 at 6:00am PDT

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life