Pretraži

EFIKASNA DIJETA UZ KOJU SU BIJONSE I DŽEJ ZI SKINULI VIŠAK KILOGRAMA: Pravila su nikad JEDNOSTAVNIJA, a prvi rezultati su vidljivi vrlo brzo!

Life
0
bijonse džej zi
Foto: Andrew H. Walker / Getty images / Profimedia

Kako su jednom otkrili, onda su prešli na popularnu medicinsku ili bolničku ishranu. Uz jednostavan meni i tri obroka dnevno, višak kilograma se eliminiše ubrzavanjem metabolizma. Ovakav način mršavljenja je zdraviji od restriktivnih dijeta, a prvi rezultati su vidljivi vrlo brzo.Preporučljivo je da se dijete pridržavate 15 do 18 dana, a iz ishrane je važno isključiti šećer, testenine, krompir i sve proizvode od žitarica. Takođe, nije dozvoljena konzumacija alkohola, a potrebno je piti dva litra vode dnevno. Ono što se ponavlja u skoro svakom obroku su pomorandže, a meni je prilično jednostavan.

Doručak se uvek sastoji od istih namirnica, i to jedne pomorandže, jednog tosta i šoljice čaja ili kafe. Za večeru i ručak preporučuje se kombinacija kuvanih jaja, dvopeka, pomorandže, junetine i povrća.

Dakle, ako jedete jaja za ručak, izaberite meso za večeru i obrnuto. Takođe, savetuje se smanjenje unosa soli, a maksimalna preporučena doza je pet grama dnevno. Kada završite sa ishranom, postepeno ponovo uvodite jednu po jednu hranu. Međutim, ograničite unos šećera i složenih ugljenih hidrata.

Foto: Andrew H. Walker / Getty images / Profimedia

Foto: Andrew H. Walker / Getty images / Profimedia

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life