Pretraži

Da li su ovo najinovativnije patike sa tri crte? Otkrijte tajnu ZX priče

Life
0
Photo: Privatna Arhiva

Može se reći da je od kada se prvi put pojavio na tržištu, pa do danas, ZX sinonim za nekonvencionalne, napredne inovacije, a adidas Original nastavlja sa iznenađenjima i predstavlja novo poglavlje čuvene franšize patika – ZX 2K Pure siluetu.

Izrađena od niza naizgled različitih delova, revolucionarna ZX 2K Pure silueta predstavlja savršen spoj nesvakidašnjih elemenata dizajna i estetskih detalja – od gornjišta presvučenog mrežicom, preko unakrsnog sistema vezivanja pertli, do čuvenog detalja – tri crte. Sve ovo postavljeno je na đon koji sadrži prepoznatljivu BOOST penu i petu sa TPU ojačanjem.

Photo: Privatna Arhiva

Photo: Privatna Arhiva

ZX 2K Pure patika pomera granice adidasovog dizajna i dolazi u četiri jedinstvene kombinacije boja. U prvoj varijanti prepliću se crna, siva i naradžasta, dok je druga opcija sa belom umesto crne. Treći model čini spoj bele, sive i kreč bele boje, a poslednja kombinacija spaja boju ćilibara sa bojom slonovače i krem belom.

Ovaj upečatljivi novi model predstavlja naredno poglavlje u senzacionalnoj ZXience priči koju je brend razvio istražujući neistraženo, upijajući sve one informacije koje su kao rezultat donele patiku koja pruža čisto zadovoljstvo.

Više informacija o modelu potražite na adidas.com/ZX, ili zapratite @adidasOriginals i #adidasZX.

Photo: Privatna Arhiva

Photo: Privatna Arhiva

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life