Pretraži

Bojan Perić voditelj show programa „Survivor“

Life
0
Photo: PR

Prihvativši novi izazov u karijeri, Bojan će na egzotičnoj Dominikanskoj Republici preuzeti ulogu voditelja jednog od najuspešnijih svetskih televizijskih formata i iz prve ruke će pratiti odvažne kandidate koji će sve blagodati modernog života zameniti boravkom na nepoznatom terenu u surovim uslovima.

Jedva čekam da se uputimo put Dominikanske Republike. Survivor pratim skoro od prvih sezona. Bio sam verni gledalac i kada je ovaj šou emitovan kod nas, i obradovao sam se kada sam video da se vraća. Već sam imao iskustva radeći kao voditelj, ali sam siguran da će ovo biti potpuno drugačiji doživljaj. Niko od nas ne zna šta nas tačno čeka na ostrvu, ali sigurno će najzahtevnije biti takmičarima koje očekuje snalaženje u pravoj divljini. Ono što znamo je da nas očekuje prava avantura –  kaže Bojan.Iako mu je televizijski svet dobro poznat, voditeljska uloga u adrenalinskom show programu koji se bazira na borbi za preživljavanje potpuno je novo iskustvo u njegovoj karijeri. Voditeljsko iskustvo stekao je u muzičkoj emisiji „Tri boje zvuka“ na RTS-u a javnost ga je zavolela u seriji „Vojna akademija“. Sa kandidatima zajednička mu je ljubav prema avanturi. Obožava da putuje i do sada je posetio 64 zemlje sveta.

Snalažljivost, motivacija ali i fizička i psihička izdržljivost kandidata biće ključni faktori za uspeh u show programu, a osim individualnih i timskih izazova, kandidati će morati da se suoče sami sa sobom i sa prirodom koja im u ovoj igri preživljavanja može biti najveći saveznik, ali i neprijatelj.

Od svog osnivanja 1997. je produciran na 48 teritorija, postavši tako jedan od najvećih televizijskih fenomena u poslednjih 25 godina. Popularnost ovog formata koji je u vlasništvu medijske kompanije Banijay kontinuirano raste, a sa 24 potvrđene produkcije prošle godine ostvario je najveći uspeh do sada. Borba za preživljavanje samo što nije počela, a kako će se kandidati suočiti sa prvim testom koji uključuje nepoznati teren, surove uslove i nedostatak svih savremenih pogodnosti saznaćete
uskoro na NOVA S.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life