Pretraži

BIVŠI MUŽ MI JE STAVIO PIŠTOLJ NA GLAVU: Milica Dabović o golgoti kroz koju je prošla

Life
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Naša bivša reprezentativka je bila na ivici egzistencije, a kada joj je bilo najteže i kada je bila bez angažmana pomogla joj je Aleksandra Prijović, a kako je našla angažman gde će igrati od sledeće sezone, čini se da joj stvari u životu idu na bolje. 

Međutim, Milica Dabović se, u emisiji u kojoj je gostovala, dotakla svog privatnog života, ali je jedna izjava posebno emotivno dotakla sve koji su imali prilike da uživo prate emisiju.  • Bivši suprug mi je uzeo sve što sam imala, pretio mi, stavio pištolj na čelo, predstavljao se lažno. Navodno je živeo u Kanu, govorio da mu roditelji imaju kuću u Parizu. Počeo je da me plaši tim stvarima, nisam mogla da verujem da se meni to dešava. Zbog pretnji sam morala da ćutim. Možda i nisam morala, ali sam smatrala da je pametnije da ćutim. I onda je došlo do toga da više nisam imala šta da izgubim, mogla sam "samo" da izgubim život i da odem u policiju, ali sad mogu da ti kažem da mi je žao što sam otišla u policiju. Rekli su mi "pa dobro, nije te ubio", na šta sam im ja rekla "Da, u pravu ste, trebao je prvo da me ubije, pa tek onda da dođem, razumem vas u potpunosti.

Sportistkinja ne krije da joj je bilo teško, ali kako kaže, sve se vraća "na svoje".

– Srećom, sve se vratilo u normalu i imam sina zbog kog ne smem da posustanem i jednostavno nemam izbora. Moram da se borim i nastavim dalje- izjavila je cenjena srpska košarkašica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life