Pretraži

ZA SVE LJUBITELJE SVEMIRA: NASA otključala svoju kolekciju fotografija i snimaka iz kosmosa!

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Naime, oni su čitavu kolekciju fotografija, zvukova i video zapisa, kojih ima preko 140.000, učinili dostupnim javnosti.

Sada na OVOM LINKU možete da ukucate termin koji želite da pretražite i pregledate bazu neverovatnih slika i drugih sadržaja iz svemira. Pored toga, tu su i slike astronauta, lansiranja raketa, događaji u NASA-i i druge zanimljive stvari.

Takođe su ponudili zabavne i poučne materijale uz pomoć kojih možete da istražite svemir i našu planetu, i to na zvaničnim stranicama na GIPHI-u i Pinterest-u.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Na svojoj Pinterest stranici napravili su ploče sa novim i istorijskim slikama, video zapisima i posterima. Možete da pregledate i otkrijete njihove slike iz različitih misija i projekata koji se tiču aeronautike, astrofizike, nauke o Zemlji, ljudskog svemirskog leta i mnogih drugih. Takođe, dele i materijal za prosvetne radnike.

Ogromna medijska biblioteka koju su sada objavili dostupna je svima, besplatno i bez autorskih prava. Stoga možete zaviriti u fascinantne misterije svemira, proveriti kakvo je to stanje u NASA-inim prostorijama ili preuzeti slike da iz njih napravite nešto fenomenalno.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech